Η Realign Retreats συστήνεται στο ελληνικό κοινό, ολοκληρώνοντας επιτυχώς ένα εξαήμερο island yoga flow retreat στη Ζάκυνθο κι ένα πενταήμερο holistic yoga and spa retreat στο Euphoria στον Μυστρά Σπάρτης, ελκύοντας κοινό από τη Γαλλία – τη γενέτειρα του brand, αλλά και από το Ηνωμένο Βασίλειο.

90F8DCCD A711 4797 A97A 3992CAEB1D6F Η Realign Retreats συστήνεται στο ελληνικό κοινό

Η διοργανώτρια Έλενα Φαλίδα, πιστοποιημένη δασκάλα pilates που ζει στο Παρίσι είναι   δημιουργός του Pilates Movement Paris, αλλά και λάτρης της ελληνικής φιλοξενίας. Η Έλενα σχεδίασε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα διακοπών ευεξίας θέλοντας να μεταδώσει την αγάπη της για ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου, τη Ζάκυνθο και στη συνέχεια στο διεθνώς αναγνωρισμένο Euphoria retreat. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αποσυνδεθούν από τον έξω κόσμο για να επανασυνδεθούν με τον εαυτό τους και να αφουγκραστούν τις εσωτερικές τους ανάγκες.

F3BC971D 0387 417F B53F 495489B81164 Η Realign Retreats συστήνεται στο ελληνικό κοινό

Το Realign Retreats γεννήθηκε από την αγάπη της Έλενας για την ευεξία και τη γενέτειρα της γιαγιάς της, τη Ζάκυνθο στην Ελλάδα. Παρά το γεγονός ότι έζησε μόνο τη μισή ζωή της στην Ελλάδα, η Έλενα επιστρέφει ανελλιπώς στην πατρίδα της κάθε καλοκαίρι για να συνδεθεί ξανά με τη φύση και τους ρυθμούς της ζωής στο νησί. Η Ελλάδα είναι το τέλειο σκηνικό για αποκοπή από το “θόρυβο” της καθημερινότητας και την επανευθυγράμμιση. 

«Το να ζεις τη ζωή στο έπακρο ξεκινά με το να φροντίζεις πρώτα τον εαυτό σου», λέει η Έλενα Φαλίδα, Ιδρύτρια και Οικοδέσποινα της Realign Retreats. Η Έλενα πιστεύει ακράδαντα ότι ο ανθρώπινος νους και το σώμα είναι αλληλένδετα και επομένως η αφοσίωσή μας στα ζητούμενα της ευεξίας και της αυτοφροντίδας έχει πραγματική ουσία. 

95609F12 5DEE 408E 9A70 2402C8BD6AA2 Η Realign Retreats συστήνεται στο ελληνικό κοινό

Η κίνηση, η φύση, η θρεπτική τροφή και οι ουσιαστικές ανθρώπινες επαφές σε καθημερινή βάση είναι η ραχοκοκαλιά των αποδράσεων.  Ο πραγματικός στόχος της Realign Retreats είναι να εμπνεύσει μια πιο έντονη σύνδεση των συμμετεχόντων με τον μέσα κόσμο τους, ώστε με την επιστροφή στην καθημερινότητά να είναι ικανοί να εφαρμόσουν μικρές πράξεις αυτοφροντίδας σε καθημερινή βάση.

59661CF7 0A72 487D 8A30 EBCC494AF236 Η Realign Retreats συστήνεται στο ελληνικό κοινό

Μέσα στο καλοκαίρι, στο ξενοδοχείο Somewhere Vouliagmeni, η Realign Retreats, καλωσόρισε τους δημοσιογράφους και influencers, στον κόσμο της απόλυτης ευθυγράμμισης με το σώμα και τον νου.

IMG 6583 Η Realign Retreats συστήνεται στο ελληνικό κοινό

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.