Ο artisanal οίκος αρωμάτων Zielinski & Rozen άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στη Γλυφάδα. Το νέο concept store ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά και την ενέργεια της πόλης με την πλούσια ιστορία του brand, προκειμένου να δημιουργήσει μια εξαιρετικά επιμελημένη εμπειρία για κάθε επισκέπτη. 

13 1 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα

9 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα

5 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα

Η ιστορία του brand είναι ταυτόχρονα η ιστορία μιας οικογένειας. Ο οίκος πλέον διοικείται από τον αρωματοποιό και ιδεολόγο Erez Rozen, ο οποίος υποστηρίζει το «Να είσαι ο εαυτός σου σε κάθε πνοή». Η επιλογή των συστατικών των αρωμάτων και η έμπνευση για κάθε σχέδιο αντλείται από τις περιπλανήσεις και τις περιπέτειες του Erez σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ κάθε περίπλοκη νότα αρώματος χρονολογείται από τις αρχές του 20ού αιώνα, όταν ο προπάππους του Erez ήδη από το 1905 συνέθετε τις μυστικές φόρμουλες διάφορων αρωμάτων.

Diffusers 3 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα
Body Butter 5 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα

Αγκαλιάζοντας τον παλμό και τον δυναμισμό της Αθήνας, το νέο κατάστημα Zielinski & Rozen αφουγκράζεται τα στοιχεία της πόλης και ενσωματώνει σύγχρονες και κομψές πινελιές. Πρόκειται για έναν σαγηνευτικό χώρο όπου τα σύνορα μεταξύ φύσης και τέχνης «μπλέκονται» και η αληθινή ουσία του αρώματος καταλαμβάνει την κεντρική σκηνή.

1 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα

4 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα

Τα φυσικά υλικά και το φως είναι σημαντικά στοιχεία που αντανακλούν τη φιλοσοφία του brand, και εντοπίζονται και στο κατάστημα της Αθήνας, το οποίο προσκαλεί τους επισκέπτες να ανακαλύψουν μια εξαιρετική συλλογή επιλεγμένων αρωμάτων και να μυηθούν στον κόσμο του Zielinski & Rozen.

18 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα

15 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα

Μια μεγάλη ηλιόλουστη βεράντα όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει, μπόχο και έθνικ διακόσμηση και μια ιδιαίτερη συλλογή από έπιπλα αντίκες, υπόσχονται στους επισκέπτες μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και καλαισθησίας. 

Set 10 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα

Όλα τα αρώματα του οίκου είναι unisex και είναι διαθέσιμα σε αφρόλουτρα, απολεπιστικά σώματος, κρέμες και έλαια σώματος, σαπούνια χεριών, κεριά και diffusers. 

Shower Gel Tobacco Vetiver Amber 4 Το πρώτο κατάστημα Zielinski & Rozen στην Ελλάδα

Zielinski & Rozen Athens boutique | Λαοδίκης 30, Γλυφάδα, 166 74 |
WEB: zielinskiandrozen.com | IG: @zielinskiandrozen_official 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.