Η Sea Alliance Group, μία κορυφαία διεθνώς εταιρεία παροχής υπηρεσιών για yachts, ανακοινώνει με χαρά τη συμμετοχή της στην Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Απριλίου 2024, στο λιμάνι του Πόρου. Η συγκεκριμένη εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη των εκθέσεων για ενοικιάσεις σκαφών multihull & yacht charter στη Μεσόγειο και υπόσχεται να προσελκύσει επαγγελματίες του κλάδου και ενδιαφερόμενους από όλον τον κόσμο.

HANI I 9 Η Sea Alliance Group συμμετέχει στην Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show

Η Sea Alliance Group, με έδρα το Γιβραλτάρ και με ισχυρή παρουσία σε όλη τη Μεσόγειο, έπειτα από την επέκτασή της στην Ελλάδα το περασμένο έτος, εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες ιδιοκτητών yachts, εταιρειών ενοικιάσεων, ιδιοκτητών μαρινών, καθώς και ναυπηγείων σκαφών παγκοσμίως.

HANI I 4 Η Sea Alliance Group συμμετέχει στην Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show

HANI I 33 Η Sea Alliance Group συμμετέχει στην Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show

Δυο μοναδικά σκάφη προς ενοικίαση από την εξαιρετική συλλογή της Sea Alliance Group θα παρουσιαστούν στην έκθεση. Πρόκειται για το κατά παραγγελία αλουμινένιο καταμαράν μήκους 21,3 μέτρων ‘’HANI I’’ (προβλήτα Ε), για πολυτελείς ναυλώσεις με πλήρωμα, και το ‘’ZANGA’’ (προβλήτα Ι) μήκους 14 μέτρων που προσφέρεται για ενοικίαση με skipper στην Ελλάδα.

HANI I 23 Η Sea Alliance Group συμμετέχει στην Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show

Και τα δυο σκάφη θα είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις μοναδικές δυνατότητες και υπηρεσίες που προσφέρουν με τη βοήθεια των ειδικών της Sea Alliance Group. 

HANI I 6 Η Sea Alliance Group συμμετέχει στην Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show

ZANGA 40 Η Sea Alliance Group συμμετέχει στην Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show

Επιπλέον, στο σκάφος ‘’HANI I’’ θα δοθεί cocktail-party με προσκλήσεις για εκλεκτούς καλεσμένους, ενώ στο “ZANGA’’ θα διοργανώνονται καθημερινές συνεδρίες διαλογισμού για τους επισκέπτες που θέλουν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος.


ZANGA 39 Η Sea Alliance Group συμμετέχει στην Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show

Itay Singer Roy Klajman Uri Idan Η Sea Alliance Group συμμετέχει στην Έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter Show

«Ως παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες yachting και με την ενισχυμένη παρουσία μας στην Ελλάδα, η Sea Alliance Group αναμένει με ενθουσιασμό να παρουσιάσει δύο από τα ενοικιαζόμενα μας σκάφη, τα ‘’HANI I’’ και ‘’ZANGA’’, στην έκθεση East Med Multihull & Yacht Charter» δήλωσε ο Itay Singer, ένας από τους τρεις μετόχους της εταιρείας. «Αυτό το γεγονός είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου καθώς και με ενδιαφερόμενους, αναδεικνύοντας τη δέσμευσή μας για παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών και υποστήριξης στους πολύτιμους συνεργάτες και πελάτες σε όλη τη Μεσόγειο, με ιδιαίτερη έμφαση στις ενοικιάσεις σκαφών».

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.