Πασχαλινές συνθέσεις δώρων και εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά στο GB Corner Gifts & Flavors

Για τα πιο ξεχωριστά Πασχαλινά δώρα επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία και το GB Corner Gifts & Flavors. 

3 edited Ξεχωριστές προτάσεις για τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα

Ανακαλύψτε τις υπέροχες πασχαλινές συνθέσεις δώρων και δωροεπιταγές εμπειριών για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια μοναδική συλλογή από χειροποίητες λαμπάδες που αναδίδουν το χαρακτηριστικό άρωμα του ιστορικού ξενοδοχείου, είδη σπιτιού, ένδυσης, αξεσουάρ καθώς και ιδιαίτερα έργα τέχνης σας περιμένει να την εξερευνήσετε.  

4edited Ξεχωριστές προτάσεις για τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα

Ο ταλαντούχος Pastry Chef του ξενοδοχείου Αλέξανδρος Κούφας έχει σχεδιάσει δύο νέα σοκολατένια αυγά που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους. Κομψοτεχνήματα υψηλής ποιότητας, τα χειροποίητα σοκολατένια αυγά του GB Corner περιέχουν σοκολάτα γάλακτος Valrhona και εσωτερικά κρύβουν μια πλούσια στρώση πραλίνας φουντουκιού με feuilletine, φουντούκι croquant και καραμελωμένο φαγόπυρο. 

1edited Ξεχωριστές προτάσεις για τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα

Για τους λάτρεις της πικρής σοκολάτας υπάρχει και η εκδοχή με bitter Valrhona 70% κακάο γεμιστό με καραμέλα, πραλίνα φουντουκιού, καραμελωμένα φουντούκια και τόνκα.

2edited Ξεχωριστές προτάσεις για τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα

Θα τα παραλάβετε μέσα στο πολυτελές Easter egg box του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Ανακαλύψτε τα! 

Shop online at: www.grandebretagnestore.com GB CORNER GIFTS & FLAVORS


Το ανανεωμένο GB Roof Garden διατηρεί την παράδοση στρώνοντας το πασχαλινό τραπέζι με αυθεντικές γεύσεις και την ωραιότερη θέα της Αθήνας 

Αναστάσιμο δείπνο στο GB Roof Garden

Μετά την Ανάσταση στις όμορφες εκκλησίες της Αθήνας απολαύστε με τους αγαπημένους σας το αναστάσιμο δείπνο στην καρδιά της πόλης και στο εστιατόριο GB Roof Garden στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.  Ο Chef de Cuisine Νίκος Λιόκας σας καλωσορίζει με παραδοσιακή μαγειρίτσα και εκλεκτά ορεκτικά, ακολουθεί το σιγομαγειρεμένο μπούτι από αρνάκι γάλακτος και κοτολέτα στα κάρβουνα με μελωμένες πατάτες και τραγανή κροκέτα μελιτζάνας με γιαούρτι,  ενώ για επιδόρπιο ο Pastry Chef Αλέξανδρος Κούφας ετοιμάζει ένα συναρπαστικό εκμέκ καταΐφι με κρέμα βανίλιας Μαδαγασκάρης, αφρό από ανθόνερο και γιασεμί και χειροποίητο παγωτό φουντούκι.  Το σπιτικό αρωματικό τσουρέκι και τα κόκκινα πασχαλινά αυγά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το αναστάσιμο μενού του GB Roof Garden, το οποίο δένει απόλυτα με την ατμόσφαιρα της βραδιάς. Ο ιδανικός προορισμός για ένα απολαυστικό δείπνο με θέα τη φωτισμένη Αθήνα! Καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας στο GB Roof Garden θα υπάρχει διαθέσιμο ξεχωριστό μενού με νηστίσιμα πιάτα και επιδόρπια. 

Τιμή κατ’ άτομο για το Αναστάσιμο δείπνο | € 120

Μεγάλο Σάββατο από τις 22:30 έως τη 1:00 

 Δείτε το μενού ->

Αυθεντικό Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι με φόντο την Ακρόπολη

Την Κυριακή του Πάσχα το GB Roof Garden τιμώντας την παράδοση μεταμορφώνεται σε μία ηλιόλουστη αυλή στο κέντρο της Αθήνας με πανοραμική θέα στα ιστορικά μνημεία και με φόντο  την άνοιξη που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της. Η γιορτή ξεκινά με καλωσόρισμα δίπλα στη σούβλα με ούζο, μεζεδάκια και κόκκινα πασχαλινά αυγά. Η εμπειρία απογειώνεται με ένα πλούσιο πασχαλινό μπουφέ δια χειρός Αστέριου Κουστούδη που περιλαμβάνει παραδοσιακά ορεκτικά, μαγειρίτσα, εκλεκτές σαλάτες και πλήθος ζεστών εδεσμάτων της ελληνικής κουζίνας με αποκορύφωμα τα live carving stations με αρνί και κοντοσούβλι. Το γεύμα ολοκληρώνεται με δροσερά φρεσκοκομμένα φρούτα και λαχταριστά ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα ατομικά επιδόρπια και ποικιλία από ολόκληρες τούρτες σε διάφορες γεύσεις. Η εορταστική ατμόσφαιρα, το απολαυστικό φαγητό και το άψογο σέρβις θέτουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να σμίξουν συγγενείς και φίλοι και να απολαύσουν ένα αυθεντικό ελληνικό πασχαλινό τραπέζι στην καρδιά της πόλης. 

Τιμή κατ’ άτομο | € 160

Κυριακή του Πάσχα από τις 13:30 έως τις 17:00

Δείτε το μενού ->

GB ROOF GARDEN RESTAURANT

8ος όροφος, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία 

Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, 105 64

www.gbroofgarden.gr


ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ATHENS CAPITAL HOTEL – MGALLERY COLLECTION
“Holy Saturday” & “Easter Sunday” Menus στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge

aEASTER 2024 Ξεχωριστές προτάσεις για τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα

Σε απόλυτη εναρμόνιση με τις υψηλών προδιαγραφών γεύσεις που μας έχει συνηθίσει, το Mappemonde Restaurant Bar & Lounge, στον 10ο όροφο του πολυτελούς Athens Capital Hotel – MGallery Collection, υποδέχεται αυτό το Πάσχα με μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις που αναβιώνουν τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές της σημαντικότερης γιορτής της Ορθοδοξίας. Η ομάδα του βραβευμένου εστιατορίου, με επικεφαλής τον Executive Chef Δημήτρη Μπούτσαλη, τον Chef de Cuisine Δημήτρη Αρσενίδη και την Pastry Chef Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη, υπογράφει δυο πολλά υποσχόμενα εορταστικά μενού, ένα για το Αναστάσιμο δείπνο του Μεγάλου Σαββάτου (Holy Saturday) και ένα για την Κυριακή του Πάσχα (Easter Sunday), που εγγυώνται μια ανεπανάληπτη γαστριμαργική εμπειρία.

aN EASTER 2024 Ξεχωριστές προτάσεις για τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, το αναστάσιμο δείπνο ξεκινά με μια δροσερή πράσινη σαλάτα με αβοκάντο, ψητό αχλάδι, κάσιους, κράνα, κυανό τυρί και ένα ντρέσινγκ από εσπεριδοειδή και τζίντζερ, που προσθέτει μια εκρηκτική νότα γεύσης και αρωμάτων. Ακολουθεί η παραδοσιακή μαγειρίτσα, που δεν μπορεί να απουσιάζει από το μενού, η οποία προετοιμάζει για το κυρίως πιάτο: την αρνίσια πικάνια, η οποία σερβίρεται πάνω σε μια βελούδινη κρέμα ντομάτας και χαρίσα και συνοδεύεται από πατάτες ψημένες στα κάρβουνα, κι έναν αναπάντεχο συνδυασμό από Νιότικο τυρί και σάλτσα τσιμιτσούρι. Η γευστική αυτή εμπειρία ολοκληρώνεται με μια μους γιαουρτιού συνδυασμένη με εξωτικά φρούτα και φιστίκι Αιγίνης.

aCTION EASTER 2024 Ξεχωριστές προτάσεις για τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα

Την Κυριακή του Πάσχα, το δημοφιλές all-day restaurant της πρωτεύουσας μεταμορφώνεται στην ομορφότερη αυλή της Αθήνας, με πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα, προλογίζοντας το ζεστό καλοκαίρι που βρίσκεται προ των πυλών. Το γεύμα ξεκινά με μια ποικιλία από κλασικά ελληνικά ορεκτικά όπως το τζατζίκι και η μελιτζανοσαλάτα, αλλά και πιο εμπνευσμένες νοστιμιές όπως το χούμους με φέτα και ρόδι συνοδευόμενα από πιτάκια, αλλά και το σύγκλινο με φάβα, τραγανό κρεμμύδι και ντομάτα, σε συνδυασμό με παραδοσιακά γαρδουμπάκια. Για τη σαλάτα, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην Capital χαρουπιού -μια διαφορετική εκδοχή του παραδοσιακού ντάκου-, με ντοματίνια, παραδοσιακό τυρί τσαλαφούτι, κάπαρη, ελιές, κρεμμύδι και παξιμάδια, ή τη σαλάτα με λαχανικά ατμού: χόρτα, παντζάρι και κολοκυθάκι. Περνώντας στο κυρίως πιάτο, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν φυσικά το πατροπαράδοτο αρνί ψημένο στη σούβλα και το καθιερωμένο κοκορέτσι, καθώς και το κοτόπουλο κοντοσούβλι ή το τρυφερό μοσχαρίσιο flap. Εναλλακτικά βεβαίως υπάρχει και η vegetarian επιλογή με γευστικά ψητά πράσα, αυγό πόσε, αφρό πατάτας και τρούφα. Οι συνδαιτημόνες μπορούν να απολαύσουν επίσης συνοδευτικά όπως οι παραδοσιακές πατάτες φούρνου με λεμόνι και ρίγανη ή προτάσεις with a twist, όπως τα γλασαρισμένα σπαράγγια με miso στη σχάρα αλλά και το κουνουπίδι au gratin με μασκαρπόνε και παρμεζάνα. Το γεύμα σφραγίζουν δύο επιλογές από επιδόρπια: το παραδοσιακό εκμέκ με βάση από τσουρέκι, σε συνδυασμό με κρέμα από φιστίκι, συνοδευόμενο από παγωτό καϊμάκι και κεράσια, και μια μεθυστική chocolate mousse κρέμα φουντουκιού και αλμυρή καραμέλα, για τους λάτρεις της σοκολάτας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

https://athenscapitalhotel-mgallery.com/Easter

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.