Η έννοια της γειτονιάς, η εγγύτητα και η επικοινωνία που ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τις νεραντζιές, οι αναμνήσεις των γεύσεων και η σύγχρονη αναμέτρηση με αυτές, αποτέλεσαν την αφετηρία για τη δημιουργία του The Zillers Pastry Bar με την υπογραφή του Chef George Platinos.

ziller1400x800 The Zillers Pastry Bar, degustation dinner στην αγαπημένη γειτονιά της Μητρόπολης

Το νέο enfant gâté του The Zillers, έρχεται ως φυσική συνέχεια του βραβευμένου με αστέρι Michelin The Zillers Roof Top Gastronomy, σε διάλογο με αυτό, αλλά και ως αυτόνομο γαστρονομικό αφήγημα στο πλάι της εμβληματικής Μητρόπολης.

FRI04600 The Zillers Pastry Bar, degustation dinner στην αγαπημένη γειτονιά της Μητρόπολης

Το The Zillers Pastry Bar μας υποδέχεται σε έναν χώρο με αναφορές στο κλασικό αισθητικό τοπίο της πόλης: -με έμπνευση από την Ακρόπολη, την Πλάκα της δεκαετίας του ‘70 και  τη Βαρβάκειο αγορά-, μάρμαρο, μωσαϊκό και σιδερένιες αψίδες συνθέτουν ένα fusion εργαστηρίου/μαγαζιού που αγαπά την απλότητα και την ανεπιτήδευτη χαρά που αισθάνεται κανείς δοκιμάζοντας ένα εξαιρετικό γλυκό.

FRI04608 The Zillers Pastry Bar, degustation dinner στην αγαπημένη γειτονιά της Μητρόπολης

Η φιλοσοφία του The Zillers Pastry Bar αποκαλύπτεται σταδιακά, ξεκινώντας από την comforting «βιτρίνα» όπου το φρεσκοψημένo ψωμί, τα croissants και τα προϊόντα φούρνου εναλλάσσονται καθημερινά, για να συνεχίσει στην καρδιά του μαγαζιού με μία -curated to perfection- συλλογή από haute pastries με γαλλικές επιρροές και αρχιτεκτονική λιτότητα, για να κορυφωθεί με μία à la carte ή degustation εμπειρία ζαχαροπλαστικής.

FRI04582 The Zillers Pastry Bar, degustation dinner στην αγαπημένη γειτονιά της Μητρόπολης
FRI04621 The Zillers Pastry Bar, degustation dinner στην αγαπημένη γειτονιά της Μητρόπολης

Ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στην υψηλή ζαχαροπλαστική και τη ζεστασιά των οικείων γεύσεων, ο Chef George Platinos και η ομάδα του παρουσιάζουν ένα νέο fine dining pastry concept που ακολουθεί την εποχικότητα.

FRI04623 The Zillers Pastry Bar, degustation dinner στην αγαπημένη γειτονιά της Μητρόπολης

Vintage στοιχεία και σύγχρονo mindfulness, χαρακτηρίζουν μία εμπειρία με γλυκιά επίγευση και ένα νέο αγαπημένο στέκι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

IMG 0117 The Zillers Pastry Bar, degustation dinner στην αγαπημένη γειτονιά της Μητρόπολης
O Chef George Platinos και η ομάδα του The Zillers Pastry Bar, μας παρουσιάζουν ένα degustation dinner που αποτυπώνει το αισθητικό τοπίο της ανοιξιάτικης Αθήνας. Στην αγαπημένη γειτονιά της Μητρόπολης, μοιραζόμαστε ιστορίες με ένα signature fusion όπου το Παρίσι συναντά το Νότο.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.