Μια εμπειρία φιλοξενίας κι ευεξίας ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα

Η Άνοιξη μας κάνει να ονειρευόμαστε και να επιθυμούμε ταξίδια στα όμορφα τοπία της Ελλάδας. Ένας αγαπημένος προορισμός παραμένει πάντα το Πήλιο που διαθέτει αμέτρητα μέρη για εξερεύνηση, συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα. Η επιθυμία για ένα όμορφο ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Peliva Nature & Suites στο νότιο Πήλιο μέσα σε έναν κατάφυτο ελαιώνα. 

DJI 0028 Peliva Nature & Suites στο Πήλιο

DSPY 0879 Peliva Nature & Suites στο Πήλιο

Με υπέροχη θέα στον Παγασητικό κόλπο και σχεδιασμό που εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον, το  Peliva Nature & Suites προσφέρει την υπόσχεση μιας αυθεντικής «ευ ζήν» εμπειρίας. Οι 3 σουίτες Αθηνά, Ήρα και Αφροδίτη αποτυπώνουν τη σοφία, τη δύναμη και την ομορφιά, όπως ακριβώς οι τρεις θεές της μυθολογίας. 

DSPY 1142 Peliva Nature & Suites στο Πήλιο

Στις σουίτες η αισθητική σέβεται το τοπίο και οι απαλοί γήινοι τόνοι συνδυάζονται με λιτές γραμμές που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά. Οι μεγάλες ανοιχτές βεράντες, οι πέργκολες από καστανιά και λυγαριά, τα φυτά και τα ελαιόδεντρα μεταφέρουν την αίσθηση της γης με μια αύρα ηρεμίας και χαλάρωσης. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και το interior design φέρουν την υπογραφή του G2lab δημιουργώντας μια bohemian chic ατμόσφαιρα.

20 10 20 DSPY 0146 Peliva Nature & Suites στο Πήλιο

Το πρωϊνο σερβίρεται στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι κάτω από την κεντρική πέργκολα και περιλαμβάνει σπιτικές μαρμελάδες, πίτες, αυγά και φρούτα από τοπικούς παραγωγούς, γιαούρτι που παράγεται σε κοντινό μοναστήρι, ελιές και ελαιόλαδο από τον ίδιο τον ελαιώνα.

DSPY 0552 Peliva Nature & Suites στο Πήλιο

DSPY 0349 Peliva Nature & Suites στο Πήλιο

Η ατμόσφαιρα και η θαλπωρή στο Peliva Nature & Suites στο Πήλιο συνθέτουν μια αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας άρρηκτα συνδεδεμένη με τη φύση αποτελώντας ιδανικό προορισμό αρμονίας κι ευεξίας. 

DSPY 1022 Peliva Nature & Suites στο Πήλιο

www.peliva.gr  

Instagram @peliva_suites

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.