Όλα αυτά που θέλω να δω, να διαβάσω, να αποκτήσω, να γευτώ, να μοιραστώ…


5B78F43E 7123 4954 A97C 0DB248EA6AEF THIS WEEK'S FAVOURITES

Το Katikies Garden στη Σαντορίνη

Ήδη έχω αρχίσει να ονειρεύομαι τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Αφορμή το Katikies Garden, ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία του Ομίλου Katikies, φωλιασμένο μέσα σε ένα παλιό καθολικό μοναστήρι στα Φηρά της Σαντορίνης. Η μαγευτική του ατμόσφαιρα, μαζί με τις κορυφαίες ανέσεις, τις προσωποποιημένες υπηρεσίες, τις βραβευμένες γαστρονομικές και οινικές εμπειρίες, και τις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του, ορίζουν εκ νέου την έννοια της πολυτελούς φιλοξενίας στις Κυκλάδες και στοχεύουν να ξεπερνούν πάντα ακόμη και τις υψηλότερες προσδοκίες του απαιτητικού κοινού αυτού του τόσο ιδιαίτερου ξενοδοχείου. 

Katikies Garden 4 THIS WEEK'S FAVOURITES

Katikies Garden 2 THIS WEEK'S FAVOURITES

The Pasticcino bag

H Pasticcino bag της Weekend MAX MARA είναι σίγουρα μια διαχρονική και κομψή επιλογή. Είναι και η δική μου για αυτή τη σεζόν! Love Love Love

Weekend Max Mara 00 THIS WEEK'S FAVOURITES
Image courtesy of Max Mara
Weekend Max Mara 02 THIS WEEK'S FAVOURITES
Image courtesy of Max Mara

Μπορείς να τη βρεις εδώ


I want to read

Όλη μου η Οργή – Sabaa Tahir Εκδόσεις Διόπτρα

Ο θυμός δεν είναι η κατάλληλη λέξη. Οργή. Αυτό είναι το συναίσθημα που μου τρώει τα σωθικά.

Δύο έφηβοι θα δοκιμάσουν τα όρια της φιλίας και του εαυτού τους. Ο Σαλ θα αναλάβει το οικογενειακό μοτέλ, καθώς η υγεία της μητέρας του φθίνει και ο πατέρας του υποφέρει από αλκοολισμό. Η Νουρ, ορφανή από γονείς, αναγκάζεται να δουλέψει στην κάβα του θείου της, ενώ παράλληλα στέλνει κρυφά αιτήσεις σε πανεπιστήμια. Σε μια ισλαμοφοβική κοινωνία, οι δύο έφηβοι πλέκουν μια συγκλονιστική ιστορία για τη δύναμη των ανθρώπων Το Όλη μου η Οργή συνιστά μια κοφτερή σαν μαχαίρι αφήγηση με ολοκληρωτική επίδραση, που θα μείνει στη σκέψη των αναγνωστών για καιρό αφότου έχουν τελειώσει και την τελευταία σελίδα.

110e4e28269353d7ac1e259964b88cbf.png THIS WEEK'S FAVOURITES

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ


H αγαπημένη μου κρέμo-μάσκα της VALMONT

Η κρεμο-μάσκα Prime Renewing Pack σβήνει τα σημάδια της κούρασης, «γεμίζει» τις ρυτίδες και αναζωογονεί το πρόσωπο σε λίγα μόνο λεπτά.  Φέτος η Valmont γιορτάζει την 40η επέτειο της εμβληματικής κρεμο-μάσκας και παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση ‘Happy Mask Anniversary Edition’ Πρόκειται για το Best-seller του brand από το 1984 | #1 σε πωλήσεις | 1 βαζάκι πωλείται κάθε δύο λεπτά παγκοσμίως.

thumbnail THIS WEEK'S FAVOURITES

VALMONT


To BAR BISTRO του ξενοδοχείου ATHENS PLAZA HOTEL

Στον ημιώροφο του NJV Athens Plaza, το Explorer’s Bar∙Bistro αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο με τον χαρακτήρα και τη βαρύτητα ενός παραδοσιακού Βρετανικού club. Η ξύλινη επένδυση στους τοίχους, οι πράσινες δερμάτινες πολυθρόνες, τα χειροποίητα χαλιά και οι κρυστάλλινες απλίκες με τον απαλό φωτισμό δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα απόλαυσης.

IMG 8390 THIS WEEK'S FAVOURITES

ATHENS PLAZA HOTEL

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.