Τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας!

Σε μία ξεχωριστή τελετή με παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή, ανακοινώθηκαν την περασμένη Δευτέρα τα εστιατόρια (συν το ένα μπαρ) που κέρδισαν την προτίμηση και την ψήφο του κοινού, στο πλαίσιο των Tasty Awards 2024 x Esquire.

a301876 Tasty Awards 2024 x Esquire
Ελένη Ψυχούλη, Αντώνης Μπέλλης, Λάμπρος Φισφής

Ο επιτυχημένος θεσμός των Αττικών Εκδόσεων επέστρεψε για 8η συνεχή χρονιά, δίνοντας και πάλι το λόγο στην κινητήρια δύναμη της εστίασης, τους επισκέπτες. Για πρώτη φορά, η διαδικασία και η διοργάνωση έλαβαν χώρα υπό την ομπρέλα του κορυφαίου ανδρικού lifestyle media brand παγκοσμίως, του Esquire και της ελληνικής του έκδοσης.

a301920 Tasty Awards 2024 x Esquire

a301882 Tasty Awards 2024 x Esquire
Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Μάκης Πουνέντης

Το foodie κοινό της πρωτεύουσας ψήφισε σε 11 κατηγορίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της γευστικής σκηνής (Fine Dining, Hotel Restos, Modern Creative, The Greeks, The Italians, Sushi & Fusion, Street Food, Meat, Fish & Seafood, Newcomers και Bars), σε μία διαδικασία που διήρκησε δύο μήνες, από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2023 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024, μέσω της ηλεκτρονικής έκδοσης του Esquire, esquire.com.gr. Μάλιστα, η συμμετοχή στη φετινή εκδοχή των Tasty Awards ήταν μεγαλύτερη από ποτέ, καθώς οι 34.544 ψήφοι αποτελούν νέο ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

a301883 Tasty Awards 2024 x Esquire
Λευτέρης Λαζάρου, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος

«Σκοπός των Tasty Awards 2024 x Esquire ήταν αφενός να δώσουμε στον επισκέπτη την ευκαιρία να στηρίξει με την ψήφο του τα αγαπημένα του μέρη στην Αθήνα, εκείνα τα σποτ που μέσω του φαγητού, του κρασιού, του ποτού, του σέρβις και της ατμόσφαιράς τους, μίλησαν στην ψυχή του. Αφετέρου, είναι ο δικός μας φόρος τιμής σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που αποτελούν το μικροσύμπαν ενός εστιατορίου και που με τη σκληρή δουλειά, τις ευφάνταστες ιδέες και τις ξεχωριστές δημιουργίες τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, οδηγώντας παράλληλα την αθηναϊκή και κατ’ επέκταση ελληνική σκηνή σε μια γαστρονομική εξέλιξη άνευ προηγουμένου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της ελληνικής έκδοσης του Esquire, Μπάμπης Δούκας. 

a301880 Tasty Awards 2024 x Esquire
Μπάμπης Δούκας

Αναλυτικά οι νικητές των Tasty Awards 2024 x Esquire ανά κατηγορία:
Varoulko Seaside – FINE DINING
GB Roof Garden – HOTEL RESTAURANTS
Nolan – MODERN CREATIVE
Pharaoh – THE GREEKS
Matsuhisa Athens – SUSHI & FUSION
Η Βόλβη – STREET FOOD
Basegrill – ΜΕΑΤ
Παπαϊωάννου – FISH & SEAFOOD
Mario & Luigi – The Eatalians – THE ITALIANS
Άκρα – NEWCOMERS
The 7 Jokers – BARS

a301884 Tasty Awards 2024 x Esquire
Λήδα Κοτταροπούλου, Ελένη Στασινοπούλου
IMG 8543 Tasty Awards 2024 x Esquire
Νίκος Κοντομήτρος, Στέλλα Μουγκαλιάν, Ευφροσύνη Πολυζώη, Λένα Χαριζοπούλου, Μαρία Τσουκαλά, Κωνσταντίνος Τέγος, Κατερίνα Μαντά

Μετά το πέρας της τελετής, άπαντες οι προσκεκλημένοι διασκέδασαν στο cocktail party που πραγματοποιήθηκε ακριβώς δίπλα από το αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης, στην αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού».

a301921 Tasty Awards 2024 x Esquire

Photos Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.