Orloff spa at Pnoes – Academias: O πολυτελής χώρος που «αγκαλιάζει» το πρόσωπο, το σώμα, τις αισθήσεις και τον νου.

Ένας πολυαναμενόμενος προορισμός ολιστικής περιποίησης ή ένα πολυτελές καταφύγιο χαλάρωσης… Όπως κι αν επιλέξετε να περιγράψετε το νέο Orloff Spa εντός του Pnoes Wellness Center στο Academias hotel, το αποτέλεσμα παραμένει ένα: η εξειδίκευση στις υπηρεσίες spa με την υπογραφή της Orloff, της ελληνικής εταιρείας που εδώ και δέκα χρόνια διακρίνεται στους τομείς Beauty, Spa & Hospitality, έφτασε και στην καρδιά της Αθήνας. Φέτος τα Χριστούγεννα αλλά και σε κάθε εποχή ή περίσταση, στο Orloff Spa at Pnoes – Academias θα αφεθείτε σε μία όαση μακριά από την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό εξειδικεύεται σε θεραπείες βασισμένες  στα γνήσια πρωτόκολλα της Valmont και της Cinq Mondes, καθώς και στο ειδικά διαμορφωμένο μενού spa Greek Touch, με στοιχεία και συστατικά από την ελληνική φύση. Highlight της πολυτελούς εμπειρίας δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακή φωτιζόμενη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα όπου για πρώτη φορά μπορείτε να απολαμβάνετε ταινία στον επιβλητικό τοίχο προβολής όσο εσείς χαλάρώνετε στο νερό! Το «διάλειμμα» από το γραφείο δεν ήταν ποτέ πιο χαλαρωτικό και premium!

ORLOFF SPA PNOES ACADEMIA 2 Nέο Orloff spa στην καρδιά της Αθήνας

Λίγα βήματα αρκούν για να μεταφερθείτε από το πολύβουο κέντρο της Αθήνας σε ένα καταφύγιο ευεξίας και χαλάρωσης που θα «αγκαλιάσει» το πρόσωπο, το σώμα, τον νου και τις αισθήσεις. Τα βαθιά γήινα χρώματα, τα αριστοκρατικά υλικά όπως το μαύρο μάρμαρο και το ξύλο αλλά και ο διακριτικός φωτισμός συνδυάζονται αρμονικά σε ένα άκρως χαλαρωτικό σκηνικό, σχεδιασμένο στρατηγικά, ώστε να συνδυάζει το στοιχείο της πολυτέλειας με την απαραίτητη αρμονία που έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητά μας.

ORLOFF SPA PNOES ACADEMIA 3 Nέο Orloff spa στην καρδιά της Αθήνας

Αυθεντικό ταξίδι αναζωογόνησης

Στο Orloff Spa at Pnoes – Academias θα αφεθείτε στην επιστημονική υπεροχή των κυτταρικών καλλυντικών του εμβληματικού ελβετικού brand Valmont,  θα γνωρίσετε τα Beauty Rituals του κόσμου μέσα από τις signature θεραπείας του γαλλικού clean beauty brand Cinq Mondes και θα «ταξιδέψετε» με μοναδικό τρόπο στο παρελθόν μέσα από την έντονη επιρροή της Αρχαίας Ελλάδας, που είναι διάχυτη σε ολόκληρο το ξενοδοχείο, χάρη στα παραδοσιακά τελετουργικά και μασάζ, όπως το Ancient Greek massage, έναν φόρο τιμής στην κληρονομιά του Ιπποκράτη. 

ORLOFF SPA PNOES ACADEMIA Nέο Orloff spa στην καρδιά της Αθήνας

Στο Pnoes Wellness center – Academias θα απολαύσετε υπηρεσίες wellness υψηλού επιπέδου και στοχευμένες συμβουλές ομορφιάς από τους experts ενώ θα έχετε πρόσβαση και στο corner λιανικής πώλησης των premium brands που εκπρoσωπεί στην Ελλάδα η Orloff. Το Pnoes Wellness center – Academias διαθέτει μία άρτια εξοπλισμένη διπλή καμπίνα με ειδικά κρεβάτια θεραπείας και υποστηρίζει θεραπείες για δύο άτομα καθώς και άλλα πακέτα που μπορείτε να επιλέξετε ως δώρο προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ακόμη, διαθέτει σάουνα και 24ωρο γυμναστήριο. 

Orloff spa at Pnoes – Academias

Academias hotel, Ομήρου 19 & Ακαδημίας 38, Αθήνα 10672

Email: academias@orloffspa.gr | Τηλ.: 210 3670040

Opening hours: Καθημερινά 10:00 με 20:00, Δευτέρα με Κυριακή.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.