Καθώς πλησιάζουν οι ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, ο οίκος CH Carolina Herrera μας προσκαλεί στην CH Boutique στην Αθήνα, στον πρώτο όροφο στο Golden Hall, για να μας παρουσιάσει την τελευταία της συλλογή, έναν ζωντανό συνδυασμό χρωμάτων και υφών εμπνευσμένων από την ουσία της εποχής.

1 1 H νέα συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera

Αντλώντας έμπνευση από την ίδια την παλέτα της φύσης, η συλλογή ξεσπά με αποχρώσεις του πράσινου, του μωβ και του ιβουάρ, παραπέμποντας σε ανθισμένα λουλούδια και τροπικά τοπία.

2 H νέα συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera
4 H νέα συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera

Από τις casual μέχρι τις πιο εκλεπτυσμένες εμφανίσεις, η συλλογή ενσαρκώνει ιδανικά την επιτομή της θηλυκότητας και της κομψότητας που καθορίζουν το στυλ του διάσημου οίκου μόδας. Στην καθημερινότητα, το πουκάμισο βρίσκεται στο επίκεντρο και συνδυάζεται με φούστες, σορτς ή ψηλόμεσα παντελόνια σε βαμβακερό ή μεταξωτό ύφασμα, ενώ τα λινά μπουφάν προσθέτουν πινελιές φινέτσας σε κάθε σύνολο.

13 H νέα συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera

20 H νέα συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera


Τα shirt dresses κλέβουν τις εντυπώσεις με τις ρέουσες σιλουέτες και τις λεπτομέρειες που αποτυπώνουν το ανέμελο πνεύμα του καλοκαιριού. Διακοσμημένα με το Garden print που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη συλλογή, παίζουν με τον όγκο και τα κομψά βολάν, αφηγούνται μια ιστορία ρομαντισμού και περιπέτειας και παρακινούν τον καθένα να αγκαλιάσει την Alegria de Vivir που πρεσβεύει ο οίκος.

17 H νέα συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera

14 H νέα συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera

Φυσικά, και σε αυτή τη συλλογή, οι τσάντες και τα αξεσουάρ δεσπόζουν σε κάθε εμφάνιση. Ξεχωρίζουν οι δερμάτινες δημιουργίες σε ζωηρά και χαρούμενα χρώματα, καθώς και οι πλεκτές, ψάθινες τσάντες.

10 1 H νέα συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera

12 1 H νέα συλλογή του οίκου CH Carolina Herrera





What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.