Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό τους στην Αθήνα με το Aria Boutique Hotel που βρίσκεται στην οδό Ανδριανού στο Θησείο. Το νέο αυτό boutique ξενοδοχείο, το οποίο συνδυάζει τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με τη σύγχρονη πολυτέλεια, στεγάζεται σε ένα μοναδικής αισθητικής διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο.

dji 0316 edit 1920x1279 1 Aria Boutique Hotel στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Το Aria Boutique Hotel διαθέτει 12 πολυτελείς σουίτες, συμπεριλαμβανομένης μίας Spa Suite με θέα την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά, το Θησείο και το Αστεροσκοπείο, προσφέροντας σε ζευγάρια, οικογένειες και επαγγελματίες ταξιδιώτες μία ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην καρδιά της Αθήνας. Επιπλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερική αυλή όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, καθώς και να πάρουν το πρωινό τους.

Aria Boutique Hotel 1 Aria Boutique Hotel στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Boutique Hotel 3 Aria Boutique Hotel στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Το wine bar και το εστιατόριο που βρίσκονται στο ισόγειο του Aria Boutique Hotel ολοκληρώνουν τη μοναδική εμπειρία διαμονής στο «ζωντανό» Θησείο. Χάρη στην ιδιαίτερα κεντρική τοποθεσία του σε μία ιστορική περιοχή, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε αξιοθέατα και τοπόσημα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να εξερευνήσουν και να γνωρίσουν περισσότερο την πρωτεύουσα. 

Aria Boutique Hotel 2 Aria Boutique Hotel στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

b6 cam 04 1920x1281 1 Aria Boutique Hotel στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο κτίριο στεγαζόταν το πρώην ωδείο Atheneum προς τιμήν της Μαρίας Κάλλας. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του κτιρίου, το ξενοδοχείο διατηρεί χαρακτηριστικά στοιχεία της νεοκλασικής αρχιτεκτονικής όπως οι ψηλοτάβανοι χώροι και η γύψινη διάκοσμος στις οροφές, αλλά και η τοιχογραφία – χάρτης στην εσωτερική αυλή. Επιπλέον, στο πλαίσιο της αναπαλαίωσης, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ανάδειξη των εσωτερικών πέτρινων τοίχων του κτιρίου με σκοπό την διατήρηση μιας νοητής επικοινωνίας μεταξύ του παρελθόντος με το σήμερα. 

b1 cam 01 1920x1281 1 Aria Boutique Hotel στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ariahotels.gr/hotels/aria-boutique-hotel/

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.