tumblr m8aemi17dE1r56bid Karl Lagerfeld for Shu Uemura

Η μικρή Mon Shu Girl, η animated μασκότ του Karl Lagerfeld, προέκυψε από τη συνεργασία του κάιζερ με τη Γιαπωνέζικη εταιρεία καλλυντικών Shu Uemura, καθώς ο γνωστός σχεδιαστής λανσάρει μια συλλεκτική σειρά μακιγιάζ. H σειρά «Karl Lagerfeld for Shu Uemura» θα είναι διαθέσιμη σε 400 σημεία Shu Uemura παγκοσμίως και διαδικτυακά από το Νοέμβριο.

tumblr m8aenwO70Y1r56bid Karl Lagerfeld for Shu Uemura

Η ιδέα γεννήθηκε όταν ο μεγάλος μόδιστρος εμπνεύστηκε από τις πολύχρωμες σκιές ματιών της Γιαπωνέζικης εταιρείας, τις οποίες μάλιστα χρησιμοποιεί για τα σκίτσα μόδας που σχεδιάζει τα τελευταία 20 χρόνια. 

tumblr m8aena1ZOM1r56bid Karl Lagerfeld for Shu Uemura

Η σειρά θα περιλαμβάνει ένα σκούρο μοβ eyeliner, δύο ζευγάρια ψεύτικες βλεφαρίδες, ένα από τα οποία είναι ιδιαίτερα extreme, καθώς είναι φτιαγμένο από μαύρο και κόκκινο ύφασμα!

tumblr m8aer5f7tQ1r56bid Karl Lagerfeld for Shu Uemura

tumblr m8aernJNcj1r56bid Karl Lagerfeld for Shu Uemura

Τα τέσσερα κραγιόν της σειράς λέγονται Mon Shu Red, Luxe Burgundy, Celebrity Beige και Parisienne Pink ενώ τα βερνίκια θα είναι τρία, σε κόκκινο, nude και μαύρο, όπως αποκαλύπτουν και τα ονόματά τους: Karl Black, Shu Shu Red και Royal Beige και θα συνοδεύονται από nail stickers που απεικονίζουν την Mon Shu, για ένα japanese detail στο μανικιούρ.

tumblr m8aeqgwcFj1r56bid Karl Lagerfeld for Shu Uemura

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.