H HÄSTENS φιλοξενήθηκε στην οικία του Σουηδού πρέσβη στην Ελλάδα

Το πιο πολυτελές brand χειροποίητων κρεβατιών και στρωμάτων στον κόσμο και μοναδικός πάροχος της Βασιλικής Αυλής της Σουηδίας, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου μ’ ένα ξεχωριστό event.

Η Hastens σε μία λαμπερή βραδιά στην Οικεία του Σουηδού Πρέσβη Mία λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στην τέχνη του ύπνου

Η Hästens, η παγκοσμίου φήμης εμβληματική Σουηδική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1852, επενδύει όλα αυτά τα χρόνια στην αλλαγή του τρόπου που οι άνθρωποι σκέφτονται και δίνουν προτεραιότητα στον ύπνο τους.

Johan Borgstam Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα Λάκης Γαβαλάς Hasten Mία λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στην τέχνη του ύπνου
Λάκης Γαβαλάς & Johan Borgstam, Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου και τα γενέθλια των 172 ετών αριστείας της, σχεδίασε μία αξέχαστη βραδιά, γιορτάζοντας την πεμπτουσία του ποιοτικού ύπνου στην Οικία του Σουηδού Πρέσβη στην Αθήνα, προσκαλώντας Αρχιτέκτονες και Designers να εμβαθύνουν στο ήθος που ώθησε τη Hästens στη διεθνή της αναγνώριση. 

Johan Borgstam Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα Mία λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στην τέχνη του ύπνου
Johan Borgstam, Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα

Ο Πρεσβευτής της Σουηδίας στην Ελλάδα, Johan Borgstam, απηύθυνε το προσωπικό του καλωσόρισμα στους αξιότιμους παρευρισκόμενους, εκφράζοντας την εγκάρδια ευχαρίστηση για τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μια τέτοια εκδήλωση κύρους. Υπογράμμισε επίσης, τη βαθιά σημασία της Hästens για τον πολιτιστικό ιστό της Σουηδίας, χαιρετίζοντας το brand ως φάρο αριστείας και καινοτομίας συνώνυμο με την κληρονομιά του έθνους. 

Σίσσυ Φειδά Interior Designer Γιώτα Χουλιάρα Founder CONCEPT PR Mία λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στην τέχνη του ύπνου
Γιώτα Χουλιάρα & Σίσσυ Φειδά, Interior Designer

Η αίσθηση να ξαπλώνεις σε όλη την κληρονομιά της Hästens

Σα να ξαπλώνεις επάνω σε ένα απαλό «σύννεφο» άνεσης

Ευφροσύνη Πολυζώη Journalist Lifestyle Blogger Mία λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στην τέχνη του ύπνου
Ευφροσύνη Πολυζώη

Ένα κρεβάτι Hästens βρέθηκε στο επίκεντρο προσκαλώντας τους επισκέπτες να δοκιμάσουν την ουσία της άνεσης και της πολυτέλειας που αποτελεί την επιτομή του brand. 

Γιάννης Βελιβασάκης CEO της Hastens στην Ελλάδα Domenico Capobianco R Mία λαμπερή βραδιά, αφιερωμένη στην τέχνη του ύπνου
Λάκης Γαβαλάς, Γιάννης Βελιβασάκης, CEO της Hästens στην Ελλάδα, Domenico Capobianco

Ο CEO της Hästens στην Ελλάδα Γιάννης Βελιβασάκης, ο Regional Manager Southeastern Europe Domenico Capobianco και ο Marketing Director Έκτορας Κωστάκης βρέθηκαν στην εκδήλωση για να υποδεχτούν τους καλεσμένους, προσφέροντας τις γνώσεις τους για όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την ήσυχη πολυτέλεια που κάνει τη Hästens να ηγείται στον κλάδο της.


Photos Michail Androulidakis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.