Mε το πιο αποκαλυπτικό revenge dress δια χειρός Celia Kritharioti

Το παγκοσμίου φήμης μοντέλο και ηθοποιός Emily Ratajkowski έκλεψε όλα τα βλέμματα με μία αποκαλυπτική μαύρη δημιουργία Celia Kritharioti στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala “Save Venice Ball” που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Παρασκευής 12 Απριλίου.

Ελισάβετ Τσάκου Emily Ratajkowski Celia Kritharioti Ειρήνη Τσάκου Η Emily Ratajkowski έκλεψε τις εντυπώσεις στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala “Save Venice Ball”

Η Emily Ratajkowski ήταν η επίσημη καλεσμένη της Σίλιας Κριθαριώτη, η οποία κάθισε μαζί με την διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια στο κεντρικό τραπέζι του gala. Τη Σίλια Κριθαριώτη συνόδευε και ο σύζυγος της Νίκος Τσάκος μαζί με τις κόρες τους Ειρήνη και Ελισάβετ, ενώ το gala διοργάνωσε ο κορυφαίος αμερικανικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός Save Venice, με στόχο τη διατήρηση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς της Βενετίας.

Emily Ratajkowski Celia Kritharioti Νίκος Τσάκος Η Emily Ratajkowski έκλεψε τις εντυπώσεις στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala “Save Venice Ball”

Η συγκεκριμένη δημιουργία της Celia Kritharioti θα μπορούσε εύκολα να είναι η συνέχεια του revenge ring που είχε πρόσφατα φορέσει η Emily Ratajkowski μετά το χωρισμό της, καθώς είχε cut out λεπτομέρειες που τόνιζαν υπέροχα το σώμα της και έκοβαν την ανάσα.

Celia Kritharioti Emily Ratajkowski Η Emily Ratajkowski έκλεψε τις εντυπώσεις στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala “Save Venice Ball”

Μία λαμπερή δημιουργία Celia Kritharioti σε μπλε και γαλάζιους τόνους επέλεξε για το ίδιο event και το γνωστό μοντέλο Alena Florova. Το συγκεκριμένο φόρεμα είχε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη, ενώ στο τελείωμα του γινόταν see through, αναδεικνύοντας την καλλίγραμμη σιλουέτα του μοντέλου.

Alena Florova Η Emily Ratajkowski έκλεψε τις εντυπώσεις στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala “Save Venice Ball”

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.