Την ευκαιρία να μυηθούν στη…μυσταγωγία του aperitivo είχαν οι Αθηναίοι. Από τις 6 μέχρι τις 8 Νοεμβρίου, το Caffé Torino Pop Up Bar by Martini, σε συνεργασία με το Odori Vermuteria di Atene, έφερε τον «αέρα» μίας από τις ιταλικές συνήθειες που έγιναν παγκόσμιες, την απόλαυση ενός aperitivo.
Συνήθως αργά το απόγευμα (ή νωρίς το βράδυ), πριν το φαγητό (ή στη διάρκεια ενός όρθιου finger food) οι Ιταλοί συνηθίζουν να πίνουν ένα δροσερό, ελαφρύ κι εύκολο cocktail, ένα aperitivo.
Στο πλαίσιο του Pop up bar, είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε το καινούριο Martini Riserva Bitter κι όλη την premium σειρά των Martini Riserva Speciale σε κλασικά cocktails όπως το Negroni, αλλά και σε άλλα μοντέρνα twists, comme in Roma, που θα έλεγαν και οι puri Romani.
Πίσω από τη μπάρα βρέθηκε η ομάδα του Odori, καθώς και παγκοσμίου φήμης Bartenders, από το Little Red Door (#11 world’s best bars) και το Lost & Found (#29 world’s 50 best bars).