Φιλοξενείται στο KAL.ATHI Pop Up στο κέντρο της πόλης έως την 1η Ιουνίου

To A Magic Cabinet προσγειώνεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με ένα pop up κατάστημα! Το ξεχωριστό e-shop που δημιούργησε η Ευγενία Χανδρή ζωντανεύει και θα λειτουργήσει για τους επόμενους μήνες το πρώτο φυσικό του σημείο πώλησης στο KAL.ATHΙ.

AMC x KAL.ATHI 2 To A Magic Cabinet εγκαινιάζει τo πρώτο του φυσικό pop up κατάστημα

Πιστό στη φιλοσοφία της εξερεύνησης και της έκπληξης, το A Magic Cabinet προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε από κοντά εκλεκτά και καλαίσθητα προϊόντα γαστρονομίας, ομορφιάς, στυλ και design από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές. Η Ευγενία Χανδρή, συγγραφέας και με ηγετικό ρόλο στην ελληνική φιλοξενία, αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να μοιραστεί την αγάπη της για την Ελλάδα μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία storytelling και shopping, συγκεντρώνοντας στο www.amagiccabinet.com μικρούς «θησαυρούς» που ανακαλύπτει στα ταξίδια της.

AMC x KAL.ATHI 7 To A Magic Cabinet εγκαινιάζει τo πρώτο του φυσικό pop up κατάστημα

Το μεράκι της για τη φιλοξενία και την αμεσότητα της επικοινωνίας τής έδωσε την ιδέα για ένα φυσικό pop up κατάστημα, ώστε να προσφέρει την εμπειρία shopping του A Magic Cabinet σε μια ακόμη μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μέσα στη βουή, την πολυχρωμία και τη ζωντάνια του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Still Life aMagicCabinet 3 To A Magic Cabinet εγκαινιάζει τo πρώτο του φυσικό pop up κατάστημα

AMC x KAL.ATHI 6 To A Magic Cabinet εγκαινιάζει τo πρώτο του φυσικό pop up κατάστημα

Υποδεχτείτε την άνοιξη, γνωρίζοντας από κοντά ό,τι πιο πρωτότυπο και μοναδικό προσφέρει σήμερα η ελληνική δημιουργικότητα στα πεδία της γαστρονομίας, των αποσταγμάτων, του σπιτιού και του στυλ,  και αδράξτε την ευκαιρία να αποκτήσετε μοναδικά bespoke προϊόντα σε αποκλειστική συνεργασία του A Magic Cabinet με τους πιο ταλαντούχους δημιουργούς.

Still Life aMagicCabinet 4 To A Magic Cabinet εγκαινιάζει τo πρώτο του φυσικό pop up κατάστημα

Still Life aMagicCabinet 1 To A Magic Cabinet εγκαινιάζει τo πρώτο του φυσικό pop up κατάστημα

AMC x KAL.ATHI 5 To A Magic Cabinet εγκαινιάζει τo πρώτο του φυσικό pop up κατάστημα

Εκλεκτά brands, πρωτότυπα δώρα και τα περίφημα πλέον καλάθια γαστρονομίας και ομορφιάς με την υπογραφή του AMC σας περιμένουν στα φυσικά ράφια, στο KAL.ATHI Pop Up έως την 1η Ιουνίου.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.