Τo ελληνικό brand Ancient Greek Sandals και το ισπανικό brand Castañer, γνωστά παγκοσμίως για την καινοτομία και τη δεξιοτεχνία τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία μιας capsule συλλογής που απογειώνει τη μεσογειακή τους κληρονομιά καθώς και την αγάπη τους για το σύγχρονο design. 

aastaner SS24 3 Ancient Greek Sandals x Castañer

ar SS24 6 Ancient Greek Sandals x Castañer

Η capsule συλλογή αποτελείται από 15 μοναδικά γυναικεία και αντρικά σχέδια, διαφορετικού στυλ και αισθητικής, με κοινό χαρακτηριστικό την κλασική, χειροποίητη σόλα εσπαντρίγιας Castañer, που κατασκευάζεται στην Ισπανία, ενώ το δερμάτινο άνω μέρος του σανδαλιού παραπέμπει εμφανώς σε iconic σχέδια των Ancient Greek Sandals. Τα δερμάτινα σχέδια παρουσιάζουν γνωστές τεχνικές του brand όπως η πυρογραφία, τα λουριά, τα cut-out στοιχεία, οι πλεξούδες, τα κεντήματα με χάντρες αλλά και τα ανάγλυφα σχέδια.

aer SS24 13 Ancient Greek Sandals x Castañer

Κάθε σανδάλι της συλλογής Ancient Greek Sandals x Castañer έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με μεγάλη προσοχή και φροντίδα, προσφέροντας το ιδανικό στυλ για κάθε περίσταση – από το σχέδιο Mykonos με τα χαρακτηριστικά πολλαπλά λουράκια έως το σχέδιο Tinos με την κλασική πλατφόρμα Castañer. 

aastaner SS24 10 Ancient Greek Sandals x Castañer

aS24 15 Ancient Greek Sandals x Castañer

Tinos, Mykonos, Delos και Milos – τέσσερα σχέδια που αποτελούν το πιο «μεσογειακό» γκρουπ αυτής της συλλογής. Συνδυάζοντας το δέρμα με την κλασική ψάθινη πλέξη των Castañer, αυτή η ομάδα προσφέρει μια πλούσια γκάμα σχεδίων για κάθε στυλ γυναίκας. Και τα τέσσερα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε φυσικό χρώμα αλλά και πλατινέ αποχρώσεις. 

aer SS24 8 Ancient Greek Sandals x Castañer

aer SS24 22 Ancient Greek Sandals x Castañer

aer SS24 24 Ancient Greek Sandals x Castañer

Η συλλογή ολοκληρώνεται με τα φλατ σχέδια, ιδανικά για όσους ανταποκρίνονται στην απαιτητική καθημερινότητά με απαράμιλλο στυλ. Τα Ancient Greek Sandals φέρνουν τη γνώριμη αισθητική τους μέσα από τέσσερα γυναικεία και αντρικά μοντέλα – Ios και Zante για τις γυναίκες, Samos και Thasos για τους άντρες. 

aSS24 16 Ancient Greek Sandals x Castañer

ar SS24 21 Ancient Greek Sandals x Castañer

Με μοναδική αφοσίωση στις παραδοσιακές τεχνικές αλλά και τις χειροποίητες δεξιότητες του κάθε τόπου, τόσο το brand Castañer όσο και τα Ancient Greek Sandals κατασκευάζουν τα υποδήματά τους εξ ολοκλήρου στο χέρι σε μικρής κλίμακας, οικογενειακά εργαστήρια. Μια πολύτιμη παράδοση που αντιμετωπίζει κάθε παπούτσι ως έργο τέχνης. 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.