«Την στιγμή που αντίκρυσα την χώρα της Σύρου αλλά και το λιμάνι της Πάρου για πρώτη φορά ένιωσα τη μαγνητική γοητεία του νησιού και αυτό διέγειρε την περιέργεια μου να εξερευνήσω την πολυποίκιλη ομορφιά των Κυκλάδων και όχι μόνο»

Ο Ziad Harb, ιδιοκτήτης του high-end property development agency Passion Luxury Living, παθιασμένος με την υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονική και τη δημιουργία χώρων διαβίωσης διεθνών προδιαγραφών, ερωτεύτηκε το μοναδικό ελληνικό τοπίο το 2021 και σε ηλικία 50 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα και διοχέτευσε τη δημιουργικότητά του στην κατασκευή και την υλοποίηση προορισμών «αργής διαβίωσης» επιλέγοντας πάντα τοποθεσίες οι οποίες θεωρούνται κρυμμένα διαμάντια της Μεσογείου.

DSC01174 Αντιγραφή Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury
DSC01671b Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury
Ziad Harb

Αθήνα, Σύρος, Πάρος, Μύκονος, η Passion Luxury Living δεν είναι απλώς μία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων υψηλών προδιαγραφών, αλλά ένας επενδυτικός όμιλος που κάνει το slow living luxury από φιλοσοφία πραγματικότητα παρέχοντας πλήρη εξυπηρέτηση, από την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία έως την ανάπτυξη ακινήτων, συνδέοντας ιδιοκτήτες ακινήτων και επενδυτές.

IMG 6141 Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury

Για όποιον αναζητά έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής στην πόλη ή ένα προσωπικό καταφύγιο στις Κυκλάδες, τα ακίνητα της Passion Luxury Living ενσαρκώνουν την επιτομή του slow living luxury από την ανάπτυξη μέχρι την ενοικίαση ή την πώληση τους.

IMG 6157 Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury
IMG 6136 1 Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury
DSC01779 Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury

Στην Πάρο για παράδειγμα στον Κάμπο στην Πούντα αλλά και στον κόλπο της Τρυπητής ο Ziad έχει δημιουργήσει απομονωμένα συγκρότημα με παραθαλάσσιες βίλες με προσανατολισμό προς το ηλιοβασίλεμα, θέα στη θάλασσα ανάμεσα στο λιμάνι της Πούντας και στην Αντίπαρο και πρόσβαση σε ορισμένες από τις ομορφότερες παραλίες του νησιού.

DSC01301 1 Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury

Οι minimal αισθητικής βίλες K PAROS,  διακρίνονται για τους ατμοσφαιρικούς και συνάμα λειτουργικούς εσωτερικούς χώρους, τις εντυπωσιακές πισίνες, τους άνετους κοινόχρηστους χώρους και τους επιμελημένους με δεξιοτεχνία κήπους, ενώ έμφαση έχει δοθεί στο διαχειρίσιμο κόστος συντήρησής τους.

IMG 6143 Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury

Ο Ziad πιστεύει ότι τα νησιά των Κυκλάδων αποτελούν τον πιο ιδανικό προορισμό της Μεσογείου για αγορά καλοκαιρινής κατοικίας συνδυάζοντας αρμονικά τα καλύτερα στοιχεία δύο διαφορετικών κόσμων:την ακατέργαστη φύση με τις πανέμορφες απομονωμένες παραλίες, τους μικρούς όρμους και τα κοσμοπολίτικα αλλά συνάμα αυθεντικά σημεία που προσελκύουν όμορφο κόσμο από όλες τις χώρες του πλανήτη.

DSC01842 Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury
DSC01385 copy 1 Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury


Ο ίδιος προτιμά να κατασκευάζει παραθαλάσσιες βίλες αλλά και υπόσκαφες οι οποίες ενσωματώνουν πλήρως την κατοικία στο φυσικό τοπίο και χαίρουν ιδιαίτερης προτίμησης για αγορά καλοκαιρινής αλλά και επενδυτικής κατοικίας.

IMG 6162 Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury

Αυτή τη στιγμή το Passion Luxury Living μετράει 3 σημεία στην Πάρο, διαφορετικού τύπου κατοικίες και συγκροτήματα από βίλλες προς πώληση στην Σύρο, αλλά και συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών στο κέντρο της Αθήνας.

DSC01895 1 Passion Luxury Living, η επιτομή του slow living luxury

Η Passion Luxury Living φιλοδοξεί να σε μυήσει στην φιλοσοφία αργής διαβίωσης συστήνοντας σε έξυπνα ακίνητα τα οποία μπορούν να αποτελέσουν το σπίτι των ονείρων σου.

Passion Luxury Living www.luxurypassion.co

26 Anagnostopoulou St. Kolonaki 10673 |Athens

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.