H Hilton και η SWOT Hospitality παρουσιάζουν στη Ρόδο το νέο Beach Resort, με το σήμα της Curio Collection

Το Lindian Village Beach Resort Rhodes, Curio Collection by Hilton, το ξενοδοχείο χωρητικότητας 196 δωματίων, αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2023, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality και θα αποτελέσει το πιο πρόσφατο εντυπωσιακό resort της Hilton σε ελληνικά νησιά.

1 Lindian Village Beach Resort Rhodes

Το Lindian Village Beach Resort Rhodes θα αποτελέσει το πρώτο ξενοδοχείο κάτω από το brand της Curio Collection στη Ρόδο, ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, με ασύγκριτη φυσική ομορφιά και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Η μονάδα χωρητικότητας 196 δωματίων, με μοναδική θέα στη θάλασσα και στους κήπους, και άμεση πρόσβαση σε αμμώδη παραλία, βρίσκεται στο νοτιοανατολικό σημείο του νησιού, κοντά στη γραφική πόλη της Λίνδου, την Ακρόπολη και έναν σημαντικό αριθμό αξιοθέατων, που χρονολογούνται από την αρχαϊκή μέχρι και τη μετα-βυζαντινή περίοδο. 

3 Lindian Village Beach Resort Rhodes

Όλα τα δωμάτια του Lindian Village Beach Resort Rhodes θα περιλαμβάνουν ιδιωτικό εξωτερικό χώρο, ενώ σε 85 από αυτά θα υπάρχει ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι. Ενισχύοντας τη φιλοσοφία της Curio Collection γύρω από την αυθεντική, προσωποποιημένη φιλοξενία, στο resort θα λειτουργούν πέντε εστιατόρια με προτάσεις τοπικής και διεθνούς γαστρονομίας, δύο μπαρ και μια gelateria, το concept των οποίων έχει επιμεληθεί ο Όμιλος Τραστέλη, που διαχειρίζεται μεταξύ άλλων 2 εστιατόρια με αστέρια Michelin. Επιπλέον, το ξενοδοχείο θα προσφέρει δραστηριότητες για τα παιδιά και τις οικογένειες, γύρω από τον πολιτισμό, τη φύση και την ευζωϊα. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται δύο εξωτερικές πισίνες, ένα γυμναστήριο, ένα πολυτελές spa, θαλάσσια sports, ένα γήπεδο τέννις και δυο αίθουσες συνεδρίων, οι οποίες θα μπορούν να φιλοξενήσουν έως 150 άτομα. 

4 Lindian Village Beach Resort Rhodes

Ξεκινώντας τη δραστηριότητά του το 2014, το Curio Collection by Hilton αποτελεί πλέον ένα διεθνές portfolio περισσότερων από 120 ξενοδοχείων και resorts, κάθε ένα με ξεχωριστό χαρακτήρα, τα οποία απευθύνονται σε ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας. Το ξενοδοχείο έρχεται να προστεθεί στις δύο ήδη υπάρχουσες μονάδες της Hilton, κάτω από το brand Curio Collection: Sea Breeze Santorini Beach Resort, Curio Collection by Hilton, και The Royal Senses Resort & Spa Crete, Curio Collection by Hilton.

2 Lindian Village Beach Resort Rhodes

Οι επισκέπτες των μονάδων της Hilton θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από το βραβευμένο πρόγραμμα πιστότητας Hilton Honors, το οποίo επιτρέπει σε σχεδόν 146 εκ. μέλη που πραγματοποιούν την κράτησή τους απευθείας από τις πλατφόρμες της Hilton να κερδίσουν Πόντους για διαμονή και εμπειρίες. Τα μέλη του Hilton Honor έχουν επίσης τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν ανταμοιβές και οφέλη, όπως το contactless check-in με επιλογή δωματίου και αποκλειστικές εκπτώσεις.

5 Lindian Village Beach Resort Rhodes

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα της Hilton και την επέκταση του portfolio της Curio Collection by Hilton, επισκεφθείτε το stories.hilton.com.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.