Μια πρωτότυπη θεραπεία για την περιοχή γύρω από τα μάτια,  σχεδιασμένη ως μία ανάσα φρέσκου αέρα από τις Ελβετικές Άλπεις!

Tο πιο πρόσφατο επίτευγμα της Valmont για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων και των σημαδιών κούρασης γύρω από τα μάτια. Ο «Μάγος του Χρόνου», ειδικός στην έρευνα καλλυντικών από το 1985, αποκαλύπτει μια νέα αριστοτεχνική σύνθεση που χαρίζει ορατά αποτελέσματα σε μόλις 15 λεπτά: το DETO2X EYE. Εμπλουτισμένη με οξυγόνο, η μοναδική, κρεμώδης υφή του DETO2X EYE αναζωογονεί τα μάτια που είναι θαμπά από τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια της κούρασης.

DETOX EYE DIGITAL PHOTO 5 VERTICAL 2023 ILLTD RGB Deto2x Eye, το αντίδοτο στους μαύρους κύκλους

Μία ανάσα φρέσκου αέρα από τις Ελβετικές Άλπεις! Η DETO2X EYE αποτελεί ένα «χάδι» που τυλίγει την περιοχή των ματιών σε ένα αισθησιακό πέπλο και την εμποτίζει με μία νέας μορφής ενέργεια.

DETOX EYE DIGITAL PHOTO 4 SQUARE 2023 ILLTD RGB Deto2x Eye, το αντίδοτο στους μαύρους κύκλους

Η επαναστατική της υφή, με τις φυσαλίδες που σχηματίζονται στην επιφάνειά της κάθε φορά που η κρέμα έρχεται σε επαφή με τον αέρα, θυμίζει λαχταριστή… σαντιγί και προσφέρει καθημερινά μία γενναιόδωρη ποσότητα οξυγόνου στο δέρμα! Η εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεσή της «λιώνει» πάνω στην περιοχή των ματιών και αναβαθμίζει την εφαρμογή της κρέμας σε μία μοναδική αισθητηριακή εμπειρία, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!


705821 DETO2X EYE 12 ML Deto2x Eye, το αντίδοτο στους μαύρους κύκλους

DETO2X EYE, μία ζωτικής σημασίας λύση για:

  • −  Τα κουρασμένα μάτια και τους μαύρους κύκλους.
  • −  Αυτούς που το περίγραμμα των ματιών τους έχει αλλοιωθεί από το άγχος, τον ανεπαρκή ύπνο, το κάπνισμα, τη ρύπανση.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.