Ολιστική εμπειρία SPA στο κέντρο της Αθήνας

Στην καρδιά του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, το GB Spa, καταπλήσσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη με μία φρέσκια και πρωτοποριακή προσέγγιση στην ολική ευζωία.

10529 GB SPA 1 GB Spa, ένα "ταξίδι" στην απόλυτη ευεξία
GB Spa

Από τις αρχαίες ολιστικές τελετουργίες μέχρι την πιο μοντέρνα φροντίδα του δέρματος, κάθε περιποίηση υπόσχεται την απόλυτη χαλάρωση. Προσφέρει εξατομικευμένες περιποιήσεις και θεραπείες spa, ειδικά σχεδιασμένες για άντρες και γυναίκες από εξειδικευμένους θεραπευτές.

IMG 1054 GB Spa, ένα "ταξίδι" στην απόλυτη ευεξία
Indoor Pool

Ετοιμαστείτε να αναζωογονήσετε το δέρμα σας και να φέρετε σώμα, νου και πνεύμα σε πλήρη ισορροπία, να χαλαρώστε με ένα μασάζ για το σώμα, το πρόσωπο και το λαιμό ή να ενισχύσετε την ενέργειά σας με μια σειρά από θεραπείες απολέπισης και αποτοξίνωσης σε ένα από τα καλύτερα spa της Αθήνας.

IMG 1056 GB Spa, ένα "ταξίδι" στην απόλυτη ευεξία
Το brand KOS Paris στο GB Spa

Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω μία καταπληκτική περιποίηση προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα, του brand KOS Paris, μέσα από μία θεραπεία τεσσάρων σταδίων.

IMG 1059 GB Spa, ένα "ταξίδι" στην απόλυτη ευεξία

Χάρη στη δράση των ελαίων από Buriti, Καρότο και βερίκοκο και στις φυσικές μικροπέρλες από μαργαριτάρι η επιδερμίδα δείχνει άμεσα φωτεινή και υγιής. Αρχικά το δέρμα καθαρίζεται με το σκραμπ από σκόνη Buriti, στη συνέχεια ακολουθεί μασάζ προσώπου με τον ορό λάμψης ενώ ακολουθεί μία θρεπτική μάσκα προσώπου. Στο τέλος της θεραπείας χρησιμοποιείται η κρέμα λάμψης και η επιδερμίδα δείχνει άμεσα πιο φωτεινή.

2209080052final GB Spa, ένα "ταξίδι" στην απόλυτη ευεξία

KOS Paris

Η KOS PARIS δημιουργήθηκε μέσα από το πάθος για σπάνια φυτά, καλλιεργημένα με έναν περιβαλλοντικά βιώσιμο τρόπο τα οποία έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται στην περιποίηση της επιδερμίδας. Η επιθυμία του brand ήταν να δημιουργήσει μία σειρά καλλυντικών υψηλής ποιότητας που συνδυάζει τις παντοδύναμες φυσικές ιδιότητες των φυτών, με πλούσιες υφές και με διαρκή σεβασμό προς το περιβάλλον.

IMG 1047 GB Spa, ένα "ταξίδι" στην απόλυτη ευεξία

Χάρη στην ενδελεχή έρευνα και στο πάθος για τελειότητα, ανέπτυξε καλλυντικά που σέβονται την φυσική ισορροπία της επιδερμίδας, αφού δεν περιέχουν κανένα πετροχημικό παράγωγο ή ορευκτέλαια. Τα προϊόντα της KOS Paris είναι απαλλαγμένα από συντηρητικά, σιλικόνες και parabens και τα περισσότερα από τα συστατικά τους προέρχονται από οργανική καλλιέργεια.

CAM 8589 a GB Spa, ένα "ταξίδι" στην απόλυτη ευεξία

Σήμερα, η KOS PARIS προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα, με ηδονικά αρώματα και πλούσιες υφές.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.grandebretagnestore.com/el/catalog/spa?page=4

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.