Στον κατάμεστο δεύτερο όροφο του Μουσείου Μπενάκη της οδού Κουμπάρη 1, με θέα τον Εθνικό Κήπο, παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες το βιβλίο του γυναικολόγου δόκτωρα Στέφανου Χανδακά και της ιατρού-βιοπαθολόγου δόκτωρ Μαρίας Ψωμά (Εκδόσεις Φερενίκη).

1. Δρ. Μαρία Ψωμά Δρ. Στέφανος Χανδακάς Χρήστος Ζαμπούνης Στην παρουσίαση του βιβλίου «Διατροφή και Εγκυμοσύνη»
Δρ. Μαρία Ψωμά, Δρ. Στέφανος Χανδακάς, Χρήστος Ζαμπούνης

Οι παριστάμενοι μοιράσθηκαν το απόσταγμα της πολυετούς εμπειρίας των δύο κορυφαίων επιστημόνων για την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής μίας γυναίκας. 

4. Κοινό παρουσίασης Στην παρουσίαση του βιβλίου «Διατροφή και Εγκυμοσύνη»

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Ακτινολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, δόκτωρ Αλέξης Κελέκης, ενώ υποστηρικτής της εκδόσεως είναι η εταιρία Καραμολέγκος.

3. Βιβλίο Διατροφή και Εγκυμοσύνη Στην παρουσίαση του βιβλίου «Διατροφή και Εγκυμοσύνη»
Βιβλίο: “Διατροφή και Εγκυμοσύνη”

Τα πνευματικά δικαιώματα των συγγραφέων θα διατεθούν για να υποστηρίξουν έρευνα που αφορά στη γονιμότητα και υπογονιμότητα από την Ερευνητική ομάδα «Φυσιολογίας Αναπαραγωγής και Κλινικής Εμβρυολογίας» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία HOPEgenesis, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, με αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας και τη στήριξη της οικογένειας στην Ελλάδα. 

5. Δρ. Μαρία Ψωμά Δρ. Στέφανος Χανδακάς Στην παρουσίαση του βιβλίου «Διατροφή και Εγκυμοσύνη»
 Δρ. Μαρία Ψωμά, Δρ. Στέφανος Χανδακάς

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο «Διατροφή και Εγκυμοσύνη» από το e-shop των εκδόσεων Φερενίκη και από τα κεντρικά βιβλιοπωλεία της χώρας.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.