Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη συνεργάζεται με το Mataroa Mediterranean Dry Gin δημιουργώντας ένα limited edition μπουκάλι που ακτινοβολεί το αστραφτερό λευκό των Ελληνικών νησιών.

unnamed 7 Η διάσημη designer Themis Z σχεδίασε το μπουκάλι του Mataroa Gin

Το Mataroa αγαπά τους ταλαντούχους ανθρώπους και την έμπνευση που τίποτα δεν μπορεί να την περιορίσει. Με τις συνεργασίες να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του brand, το Mataroa ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν.

824878 n 2 Η διάσημη designer Themis Z σχεδίασε το μπουκάλι του Mataroa Gin
Η Themis Zouganeli με τη Νόπη Ρομανίδου

Η διεθνής σχεδιάστρια Themis Zouganeli επανερμηνεύει την κλασική συσκευασία του Mataroa, δημιουργώντας ένα iconic, περιορισμένης έκδοσης μπουκάλι.

282275439 1061458797795812 3263480537859614570 n Η διάσημη designer Themis Z σχεδίασε το μπουκάλι του Mataroa Gin
Στην παρουσίαση της συλλεκτικής φιάλης

Τη συλλεκτική φιάλη θα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία καθώς και σε άλλες 16 χώρες παγκοσμίως.

unnamed 6 Η διάσημη designer Themis Z σχεδίασε το μπουκάλι του Mataroa Gin

Για το Μπουκάλι
Λευκό, χρυσό, μια γενναία δόση από βαθύ μπλε, και ένα συμμετρικό σχέδιο εμπνευσμένο από την πολύτιμη κληρονομιά του Ελληνικού ενδύματος. Το περιορισμένης έκδοσης μπουκάλι είναι ένα σχεδιαστικό αντικείμενο πόθου, το οποίο περιέχει την ίδια, μοναδική συνταγή του Mataroa Mediterranean Dry Gin.Απολαύστε το τζιν, κρατήστε το μπουκάλι.

Copy of MG 7267 Η διάσημη designer Themis Z σχεδίασε το μπουκάλι του Mataroa Gin

Για την Themis Z
Η Θέμις Ζουγανέλη (Themis Zouganeli) είναι σχεδιάστρια διεθνούς φήμης, Ελληνοπολωνικής καταγωγής, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αθήνα και την Μύκονο. Μετά τις σπουδές της στην Βοστόνη (ΗΠΑ) και στο Λονδίνο (Αγγλία), και μετά από χρόνια δουλειάς στην βιομηχανία των μέσων μαζικής ενημέρωσης, η Θέμις ξεκίνησε να δουλεύει ως designer, δημιουργώντας το δικό της brand και κάνοντας συνεργασίες με μεγάλους Οίκους, όπως οι Dior Maison και Atelier Swarovski.  

Η διάσημη designer Themis Z σχεδίασε το μπουκάλι του Mataroa Gin

Το THEMIS Z είναι ένα lifestyle brand που ενσωματώνει την κομψότητα και το διασκεδαστικό κομμάτι της ξέγνοιαστης ζωής μέσα από μοναδικά σχέδια. Δημιουργημένα σχολαστικά στο χέρι, στο ατελιέ του brand στην Αθήνα ή από τοπικούς τεχνίτες, τόσο τα είδη σπιτιού όσο και οι ready-to-wear συλλογές είναι προσανατολισμένες στην εκλεπτυσμένη κομψότητα, την Μεσογειακή χαρά και την Ελληνική δεξιοτεχνία του χειροποίητου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το themisz.com.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.