Η συλλογή «Spring Statements» 2022 της H&M εξυμνεί την εντυπωσιακή κομψότητα με το layering και τις χυτές σιλουέτες να πρωταγωνιστούν. Τα ρούχα αποπνέουν σιγουριά και αποτυπώνουν με αυθεντικό τρόπο μια αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας. Αυτή η σύγχρονη συλλογή δίνει σάρκα και οστά στην ομορφιά των λουλουδιών, ενώ κάθε κομμάτι είναι εξίσου μοναδικό και εκφραστικό με αυτόν που το φορά. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά online στο hm.com τον Μάρτιο του 2022

Landscape01 Μια ωδή στο προσωπικό στυλ αποτελεί η συλλογή «Spring Statements» της H&M

Σαν ένα πανέμορφο μπουκέτο, η συλλογή «Spring Statements» της H&M χαρακτηρίζεται από εντυπωσιακή ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και γραμμών. Τα πλούσια βολάν, τα μανίκια-καμπάνα, τα στριφώματα με σούρες και οι κυματιστές πτυχώσεις των κομματιών της συλλογής αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το φλοράλ στυλ.

101502 Μια ωδή στο προσωπικό στυλ αποτελεί η συλλογή «Spring Statements» της H&M

Ξεχωρίζουν ιδιαιτέρως το κόκκινο φόρεμα ζιβάγκο με ασύμμετρο στρίφωμα, το φόρεμα με τα φαρδιά μανίκια και το κορδόνι στη μέση, και το κυματιστό πλισέ, sunburst φόρεμα. Άλλα ξεχωριστά κομμάτια είναι το πουκάμισο με καλλιτεχνικό σχέδιο, η μεταλλιζέ τουνίκ και ένα εντυπωσιακό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, τα οποία αναδεικνύουν τη μεγάλη ποικιλία διαφορετικών στυλ.

101503 Μια ωδή στο προσωπικό στυλ αποτελεί η συλλογή «Spring Statements» της H&M

Τα πορτοκαλί chunky mules με τακούνι, το χρυσό κολιέ με τις πολλές αλυσίδες και η επίχρυση ζώνη-αλυσίδα αναδεικνύουν το προσωπικό στυλ και προσθέτουν εντυπωσιακές πινελιές χρώματος με τα εκφραστικά παστέλ ζακάρ, τα εμπριμέ μοτίβα και τις χυτές υφές των ρούχων.

10κ Μια ωδή στο προσωπικό στυλ αποτελεί η συλλογή «Spring Statements» της H&M

Η συλλογή έχει φτιαχτεί κυρίως από υλικά που προέρχονται από πιο βιώσιμες πηγές, όπως το αειφόρο υλικό βισκόζη (ECOVERO), ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας, το Tencel και το οργανικό βαμβάκι.

Landscape Μια ωδή στο προσωπικό στυλ αποτελεί η συλλογή «Spring Statements» της H&M

«Αυτό που με ενθουσιάζει είναι ότι αυτά τα κομμάτια είναι εξαιρετικά πολυμορφικά. Η συλλογή έχει σχεδιαστεί για να φοριέται σε ειδικές περιστάσεις, αλλά την ίδια στιγμή ενδείκνυται για κάθε περίσταση. Από τα φαρδιά μανίκια και τις διακριτικές πιέτες μέχρι τη ρυθμιζόμενη μέση και τα φλοράλ μοτίβα, υπάρχουν άφθονα στοιχεία για να εκφράζετε και να προβάλλετε το προσωπικό σας στυλ», σημειώνει η Eliana Masgalos, Concept Designer.

104 Μια ωδή στο προσωπικό στυλ αποτελεί η συλλογή «Spring Statements» της H&M

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο hm.com στις 17 Μαρτίου 2022 και θα περιλαμβάνει μια πλούσια, υπέροχη παλέτα ροζ, μοβ και τολμηρών πορτοκαλί αποχρώσεων που παραπέμπουν σε πολύτιμα πετράδια. 

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.