Η Έλενα Αναστασιάδη, η δημιουργός τουÝpnosilk διανύει την δεκαετία των 30ς, προέρχεται από τον χώρο των media και εδώ και 7 χρόνια είναι Digital Manager στην Άμβυξ. Αγαπάει πολύ τη δουλειά της και μέσα από αυτήν έχει γνωρίσει πολύ δημιουργικό κόσμο, που την έχει εμπνεύσει για τη δημιουργία καμπανιών που έχουν βγει στα social media. 

D5DD5C Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά
Έλενα Αναστασιάδη
IMG 0387 Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά

Έλενα πώς γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας τουÝpnosilk, γιατί επέλεξες να δημιουργήσεις συγκεκριμένα μαξιλαροθήκες;

Ανέκαθεν είχα μια αδυναμία στη διακόσμηση, στα υφάσματα, τα prints και τις υφές. Μου άρεσε να φτιάχνω δικά μου πράγματα για το σπίτι από τραπεζομάντηλα, μέχρι σουπλά και μαξιλαροθήκες. Η ιδέα για το brand Υpnosilk ήρθε σε μία δύσκολη περίοδο για μένα ψυχολογικά, οπότε και αναζητούσα μια δημιουργική διέξοδο. Η ιδέα “μεταξωτές μαξιλαροθήκες” γεννήθηκε σε ένα απόγευμα και από εκεί άρχισα να ψάχνω τις πρώτες ύλες που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. 

IMG 0384 Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά

Τί είναι αυτό που τις κάνει ξεχωριστές;

Το μετάξι από μόνο του είναι ένα πάρα πολύ ξεχωριστό ύφασμα. Πολυτελές, απαλό, 100% φυσικό και πολύ όμορφο. Οι μαξιλαροθήκες ράβονται στο χέρι από μοδίστρες στην Αθήνα, με πολύ μεράκι και λεπτομέρεια. Συνήθως παίρνει 2-3 ώρες για να φτιαχτεί η μία. Είναι μία ιδιαίτερη διαδικασία και τα υφάσματα θέλουν την προσοχή τους! 

IMG 0382 Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά

Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες μπορούμε να πούμε ότι είναι και εργαλείο ομορφιάς;

Φυσικά, είναι ο τέλειος σύμμαχος για ωραίο ύπνο! Το μετάξι σαν ύφασμα αφήνει το δέρμα να αναπνέει, δεν τσαλακώνεται κατά τη διάρκεια της νύχτας και αυτό βοηθάει στη λείανση των γραμμών του προσώπου, τη σταδιακή μείωση των ρυτίδων και μειώνει τη πίεση που προκαλείται αν κάποιος κοιμάται μπρούμυτα. Όσες γυναίκες ξεκινάνε να κοιμούνται σε μεταξωτή ή σατέν μαξιλαροθήκη δεν το αλλάζουν μετά, βλέπουν τεράστια αλλαγή στο δέρμα, αλλά και στα μαλλιά τους. (αντι-φριζ ύφασμα) 

IMG 0381 Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά
Μεταξωτές μαξιλαροθήκες Ýpnosilk

IMG 0379 Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά

Καταλαβαίνω ότι αποτελεί κι ένα ξεχωριστό δώρο!

Σίγουρα αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο αφού συνδυάζει 3 σε 1, είναι ένα εργαλείο ομορφιάς, ανθεκτικό, προσιτό αλλά πολυτελές, αποτελεί το τέλειο διακοσμητικό για το κρεβάτι και μπορεί ακόμα ο πελάτης να κεντήσει τα μονογράμματα του ή τα quotes που θέλει. 

IMG 0386 Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά

Σκοπεύεις να επεκτείνεις τη συλλογή σου;

Έχω πολλές ιδέες για το μέλλον, όλες εστιασμένες γύρω από την ποιότητα του ύπνου, την ομορφιά & το wellness. Ήδη κάνουμε scrunshies & μάσκες ύπνου. Το πιο σημαντικό από όλα είναι η απήχηση και τα σχόλια του κόσμου, που είναι και η κινητήριος δύναμη για να συνεχίζω δημιουργικά.!

  • IMG 1162 1 Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά
  • IMG 0385 1 Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά
  • IMG 0383 1 Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά
  • IMG 0380 1 Ýpnosilk... και όνειρα γλυκά

Εκτός από την καταπληκτική ποιότητα, τα υπέροχα χρώματα και τους μοναδικούς συνδυασμούς οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες, έρχονται συσκευασμένες με αρωματισμένα χαρτιά, σε όμορφα στολισμένα κουτιά και προσωποποιημένες κάρτες για τους παραλήπτες!

Περισσότερα για το brand μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.instagram.com/ypnosilk/

Photo: Γιώργος Βελλής

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.