Η Αλίκη Μέρμηγκα, αισθητικός, εξειδικευμένη στις ολιστικές θεραπείες και ιδιοκτήτρια του Beauty Spot, Holnatural, στη Βουλιαγμένη μας μυεί στον κόσμο των εναλλακτικών αυτών θεραπειών, καθώς και των οργανικών προϊόντων ομορφιάς.

IMG 5584 Ολιστικές θεραπείες προσώπου

Οι ολιστικές θεραπείες αντιγήρανσης είναι ένας θαυμαστός, αλλά και αυτοτελής κόσμος που αρχίζει με την αφορμή ότι όλες οι γυναίκες επιθυμούμε να φαινόμαστε φρέσκες και νεανικές, αλλά καταλήγει στο ότι ένας ήρεμος οργανισμός και ένας χαλαρός νους συμβάλλει συνολικά στην υγεία και στη μακροζωϊα. Εξ ού και ο όρος «ολιστικές». Ασχολούνται με την εξωτερική ομορφιά αλλά ταυτόχρονα κατευνάζουν το νευρικό σύστημα, χαλαρώνουν τον δέκτη και ηρεμούν από τις καθημερινές εντάσεις. Θα λέγαμε ότι οι θεραπείες αυτές βασίζονται στη βιοενέργεια, αλλά και στη φυσιολογία  του ατόμου. 

Είναι μη επεμβατικές,  πραγματοποιούνται με εξειδικευμένες κινήσεις των χεριών χρησιμοποιώντας ειδικά έλαια βιολογικής ανώτερης ποιότητας σε συνέργεια με αιθέρια έλαια.

IMG 5817 Ολιστικές θεραπείες προσώπου

Οι ολιστικές θεραπείες προσώπου είναι πολύ αποτελεσματικές, καθώς μετά το πέρας των συνεδριών το πρόσωπο είναι εμφανώς ανασηκωμένο, πιο σφριγηλό και ελαστικό. Η όψη δείχνει ξεκούραση σαν έχει γυρίσει πίσω ο χρόνος. Έτσι με την πάροδο των θεραπειών οι ρυτίδες μειώνονται και γεμίζουν διότι επαναφέρεται το κολλαγόνο στην επιδερμίδα. Το δέρμα ενυδατώνεται μέσα και έξω, τα κύτταρα ανανεώνονται, ενώ προλαμβάνεται και αντιστρέφεται η βιολογική γήρανση. Οι ολιστικές μέθοδοι είναι απολύτως φυσικές, δεν έχουν παρενέργειες, δεν παραμορφώνουν την όψη και είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες. Ωστόσο αντεδείκνυνται στους τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, σε ασθενείς με καρκίνο και σε περιπτώσεις επιληψίας. 

IMG 5580 Ολιστικές θεραπείες προσώπου

Τα ολιστικά μασάζ αν ακολουθηθούν με μια συχνότητα-στην αρχή έξι συνεδρίες και μετά δύο φορές το μήνα για συντήρηση-  χαρίζουν κυριολεκτικά ομορφιά αλλά και ευεξία.

Όσο αφορά την εφαρμογή botox, οι ολιστικές μέθοδοι μπορούν να πραγματοποιηθούν μετά από 2 εβδομάδες από την ημέρα του ενέσιμου υλικού. 

Οι ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ δουλεύουν λοιπόν σε τρία βασικά επίπεδα: στο συνδετικό  ιστό, διεγείροντας τους ινοβλάστες, στους μύες, χαλαρώνοντάς τους, και τρίτο επενεργούν στους μεσημβρινούς, ξεμπλοκάροντας και βελτιστοποιώντας τη  ροή της ενέργειας στο σώμα. 

dac2 Ολιστικές θεραπείες προσώπου
Αλίκη Μέρμηγκα

Η Αλίκη παρασκευάζει και τα δικά της εξειδικευμένα οργανικά καλλυντικά, με άριστες πρώτες ύλες, χωρίς χημικά. Είναι κατάλληλα για όλους και παρασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας, για να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκα και αποτελεσματικά. 

Beauty Cream Ολιστικές θεραπείες προσώπου

Περισσότερες πληροφορίες για τις ολιστικές θεραπείες προσώπου και σώματος, καθώς και για τα οργανικά καλλυντικά, μπορείτε να βρείτε στο site Holnatural.com

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.