Δύο best-selling συλλογές της Folli Follie η Heart4Heart και η Heart Beat, τοποθετούν την αγάπη στο επίκεντρο και ξεδιπλώνονται μπροστά σας, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές και δυνατότητα συνδυασμών, έτσι ώστε να δημιουργήσετε το ιδανικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.  

image

Με vintage αισθητική, η συλλογή Heart Beat γιορτάζει το αίσθημα της κοσμοπολίτικης αγάπης με μια ρομαντική συλλογή από κολιέ, βραχιόλια, μοναδικά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια. 

image

image

Ρομαντική διάθεση και μοντέρνο σχέδιο συνδυάζονται ιδανικά στην iconic συλλογή Heart4Heart. Το γνωστό σχέδιο με τις τέσσερις καρδιές διατίθεται σε δύο νέες εκδοχές, με τις κρυστάλλινες πέτρες ή με φίλντισι. 

image

image

image

Για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Links of London προτείνει τρεις ξεχωριστές συλλογές, την “Love Note”, την “Infinite Love” και την “Keepsakes” που θα αποτελέσουν την τέλεια πρόταση δώρου.

image

Η συλλογή Keepsakes περιλαμβάνει μία σειρά από συλλεκτικά charms, σε ροζ, κίτρινο και λευκό χρυσό, όπως επίσης και σε ασήμι, διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους, όπως mother of pearl μαργαριτάρια αλλά και πολύτιμους λίθους, όπως διαμάντια. Charms με καρδιές, βέλη του έρωτα και φάκελοι με ερωτικά μηνύματα έχουν την τιμητική τους, καθώς αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για να εκφράσετε την αγάπη σας. imageimage

Αντλώντας έμπνευση από την ανιδιοτελή αγάπη και δέσμευση, η Links of London σχεδίασε την διαχρονική και κομψή συλλογή Infinite Love. Ροζ, κίτρινα και λευκόχρυσα κοσμήματα με αμέθυστο και τοπάζι κοσμούν τις εντυπωσιακές και όμορφες δημιουργίες. 

image

image

Love Note Εμπνευσμένα από το συναίσθημα, τα περιστρεφόμενα κοσμήματα της σειράς αποκαλύπτουν ένα μυστικό μήνυμα, εκφράζοντας μοναδικά την αγάπη. 

image

image

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.