Tην Παρασκευή είχα την ευκαιρία να παραβρεθώ σε ένα μοδάτο ραντεβού με προϊόντα και υπηρεσίες mod’s hair, υπέροχο make-up Βοbbi Brown και μεθυστικό ΒiancoNero!

image

image

Σε ένα κοινό event με τα Mod’s Hair,υπό τη μορφή workshop, έγινε η παρουσίαση από τις υπεύθυνες της Bobbi Brown της σειράς Pretty Powerful. Παρακολουθήσαμε βήμα βήμα την τεχνική ενός σωστού μακιγιάζ, τη σημασία του corrector – ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της ΒΒ- πως να διαλέξουμε το σωστό χρώμα make up και πολλά ακόμα μυστικά του μακιγιάζ.

image

image

image

Για την Bobbi, όπως μας εξήγησε η Λίζα Ελευσινιώτη και η Ιωάννα Μπακάλου, κάθε γυναίκα είναι και μπορεί να γίνει όμορφη άσχετα με την ηλικία της, τη φυλή της και τα χαρακτηριστικά της.  Η φιλοσοφία της εταιρείας διαφέρει από των υπολοίπων εταιρειών σε αυτό ακριβώς το σημείο: εκεί που οι άλλοι επιδιώκουν να μας μεταμορφώσουν, αυτή επιθυμεί να αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας

image

Την ίδια ώρα η ταλαντούχα ομάδα της Mod’s Hair ήταν εκεί για να μας φροντίσει, να μας δώσει συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών, το κούρεμα και το χρώμα. Για τη σεζόν που διανύουμε η φιλοσοφία και οι δημιουργίες mod’s hair μας καλούν να ζήσουμε έντονα, με πάθος και ρυθμό. Η mod’s hair παρουσιάζει μια κολεξιόν casual, με μαλλιά που έχουν αρκετό μήκος, πολύ όγκο και στυλ συνδυάζοντας το κομψό με το φυσικό ύφος.

image

Τα μακριά μαλλιά έδιναν πάντα στην γυναίκα τη δυνατότητα να κάνει πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις. Μπορεί να τα ισιώσει, να κάνει μπούκλες, να τα πιάσει με διαφορετικούς τρόπους και να έχει το ύφος που χρειάζεται για κάθε περίσταση της ημέρας, glamour, rock ή chic. Τα  χρώματα που προτείνει η mod’s hair είναι αποχρώσεις σε πολύ ανοιχτό ξανθό, αλλά επίσης και μπαλεγιάζ που δίνουν φυσικό αποτέλεσμα σε φυσικά καστανά ή ξανθά μαλλιά.

image

image

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.