Η Αλεξάνδρα Κούμπα, δημιουργός της myi4d, παρουσιάζει τη Lace Crochet και τη Spine Collection, δύο ολοκαίνουριες σειρές κοσμημάτων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013. Μοναδικές χειροποίητες επάργυρες και επιχρυσωμένες 18Κ δημιουργίες φτιαγμένες εξ’ολοκλήρου στην Ελλάδα από έμπειρους χρυσοχόους, με την υπογραφή της δημοφιλούς σχεδιάστριας, που διαδίδει την παράδοση του ελληνικού κοσμήματος στο εξωτερικό. Οι συλλογές της έχουν παρουσιαστεί σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις και trunk shows, ενώ στο portfolio της περιλαμβάνονται επιτυχημένες συνεργασίες με διάσημες μπουτίκ της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου. Αξίζει να σημειωθεί πως η myi4d ήταν η επίσημη κατασκευάστρια εταιρεία των κοσμημάτων και αξεσουάρ των Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, ενώ η Ελληνίδα δημιουργός ανέλαβε επίσης το σχεδιασμό κοσμημάτων για λογαριασμό της Links of London, στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων ΛΟΝΔΙΝΟ 2012. Πρίν λίγες μέρες επισκέφτηκα την Μyi4d gallery για να δω από κοντά τα κοσμήματα της Αλέξανδρας και οφείλω να ομολογήσω, ότι εντυπωσιάστηκα τόσο από τις υπέροχες δημιουργίες της, όσο και από τη ζεστή και εγκάρδια προσωπικότητά της!

image

Η Spine Collection είναι εμπνευσμένη από τα ελληνικά αρχέτυπα των γυναικών-μονομάχων. Η σειρά Spine αποτελείται από κομμάτια που θυμίζουν ανθρώπινο σκελετό, τα οποία αγκαλιάζουν τη γυναικεία σιλουέτα με τρισδιάστατο εφέ. Η συλλογή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων περίτεχνα body jewels από αλυσίδες που ενώνουν το λαιμό με τη μέση, ή τον καρπό με το δάχτυλο, αληθινά έργα τέχνης που αναβαθμίζουν με μια κίνηση και το πιο απλό look. 

 

image

image

image

image

image

Spine head piece and Megu cuff

image

Η Lace Crochet Collection είναι μια ολοκληρωμένη συλλογή κοσμημάτων που αποτελείται από vintage κροσέ δαντέλες, οι οποίες έχουν καλουπωθεί σε μέταλλο κι έχουν επαργυρωθεί η επιχρυσωθεί. Με εμφανείς τις επιρροές από την αρχαία ελληνική μυθολογία, οι εν λόγω δημιουργίες προσδίδουν ένα σαγηνευτικό αέρα μυστηρίου και αναδεικνύουν με απαράμιλλη χάρη τόσο τα αέρινα καφτάνια και τις καλοκαιρινές τουνίκ, όσο και τις βραδινές τουαλέτες για πιο επίσημες εμφανίσεις.  

 

image

image

image

image

image

image

image

image

Οι δύο νέες αυτές σειρές έρχονται να προστεθούν στην πλούσια συλλογή κοσμημάτων της Ελληνίδας σχεδιάστριας, που έχει ήδη ξεχωρίσει με τις iconic συλλογές της, όπως την Angel, αποτελούμενη βικτωριανά μενταγιόν, αλλά και την Eye με σύμβολο το μάτι –σήμα κατατεθέν της, καθώς και την ευρεία γκάμα της myi4d σε είδη δώρου και διακόσμησης. 

image

Περισσότερες πληροφορίες για τα κοσμήματα της Αλεξάνδρας στο http://www.myi4d.com

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.