Η Pinko παρουσιάζει τρία συλλεκτικά T-shirts σχεδιασμένα από τρεις νέους Έλληνες δημιουργούς. Οι καλλιτέχνες Tomy K., Ειρήνη Βεργίτση, και Άννη Παπαδημητρίου, εμπνέονται από την καλοκαιρινή συλλογή της Pinko για το 2013 και σχεδιάζουν μοναδικά prints σε αριθμημένα συλλεκτικά T-shirts, αποκλειστικά για το διάσημο ιταλικό brand. Με κοινή αφετηρία τη χρωματική παλέτα και διάθεση της φετινής συλλογής, κάθε σχέδιο συμπληρώνει μια ξεχωριστή πτυχή της, προδίδοντας το προσωπικό στυλ του δημιουργού του.    

Με παιχνιδιάρικο και pop ύφος, ο graphic designer Tomy K. δημιουργεί ένα digital collage «παίζοντας» με τα επίπεδα της εικόνας, στην οποία προηγουμένως έχει παρέμβει εικαστικά χρησιμοποιώντας νερομπογιά. 

image

Με μια πιο αφηγηματική προσέγγιση, η ζωγράφος Ειρήνη Βεργίτση σχεδιάζει με πενάκι και ακουαρέλες αφηρημένα γεωμετρικά σχέδια χαρακτηριστικά της δουλειάς της και τα επεξεργάζεται ηλεκτρονικά, προσδίδοντας τους μια ποικιλομορφία καθώς και την ψευδαίσθηση της συμμετρίας. 

image

Η σχεδιάστρια υφάσματος Άννη Παπαδημητρίου  δίνει μια ροκ νότα στο σχέδιο της, παντρεύοντας μια φωτογραφία ενός τολμηρού κολλιέ με animal print background, σχεδιασμένο στο χέρι.

image

Tα συλλεκτικά T-shirts της ενέργειας «Designers for Pinko» θα παρουσιαστούν σε δύο exclusive fashion events, στα ομώνυμα καταστήματα της εταιρείας στο Golden Hall και στη Γλυφάδα στις 15 και 16 Απριλίου αντίστοιχα. 

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.