Το βραβευμένο GB Spa και η κορυφαία εταιρεία προϊόντων περιποίησης 111SKIN εγκαινίασαν την αποκλειστική τους συνεργασία με ένα ξεχωριστό press event στο εμβληματικό αίθριο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.

a305216 Το βραβευμένο GB Spa και η 111SKIN εγκαινίασαν την αποκλειστική τους συνεργασία

Ο διάσημος πλαστικός χειρουργός Dr Yannis Alexandrides, Founder της 111SKIN με τη σύζυγό του και CEO της εταιρίας, Eva Alexandrides ταξίδεψαν από τη Harley Street του Λονδίνου στην καρδιά της Αθήνας και το GB Spa, όπου παρουσίασαν σε δημοσιογράφους και εκπροσώπους των media την πρωτοποριακή σειρά των προϊόντων περιποίησης δέρματος και τη φιλοσοφία της 111 SKIN σύμφωνα με την οποία η ιατρική επιστήμη συναντά το skincare. 

a305250 Το βραβευμένο GB Spa και η 111SKIN εγκαινίασαν την αποκλειστική τους συνεργασία
DR YIANNIS & EVA ALEXANDRIDES (FOUNDERS OF 111SKIN)
a305234 Το βραβευμένο GB Spa και η 111SKIN εγκαινίασαν την αποκλειστική τους συνεργασία
ΧΛΟΗ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ, DR. YIANNIS ALEXANDRIDES, ΑΝΝΕΤΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Dr Yannis ανέλυσε την επαγγελματική του πορεία και τους λόγους που τον οδήγησαν στη δημιουργία της κλινικής Harley Street στο Λονδίνο το 2000 και, αργότερα, της 111SKIN. Όπως εξήγησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του,  η 111SKIN ουσιαστικά αποτελεί τη «φυσική συνέχεια» ενός ειδικού, επουλωτικού ορού που αρχικά χρησιμοποιούσε στην κλινική του προκειμένου να βοηθήσει την επιδερμίδα των ασθενών του να επουλωθεί γρηγορότερα έπειτα από κάποια επέμβαση.

a305214 Το βραβευμένο GB Spa και η 111SKIN εγκαινίασαν την αποκλειστική τους συνεργασία

a305213 Το βραβευμένο GB Spa και η 111SKIN εγκαινίασαν την αποκλειστική τους συνεργασία
ΑΝΝΕΤΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ, ANNE SPECQUE, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ

Τα ενεργά συστατικά του healing serum γνώρισαν μεγάλη απήχηση καθώς η χρήση του ορού αυτού βοηθούσε το δέρμα να αποκτήσει ανθεκτικότητα, επιταχύνοντας την κυτταρική αναδόμηση και ενισχύοντας τη γλουταθειόνη, κύριο αντιοξειδωτικό συστατικό του οργανισμού. Στη συνέχεια εμπνεύστηκε και δημιούργησε τη Reparative Collection, την πρώτη σειρά της 111SKIN, και πιο συγκεκριμένα το Hero Product της εταιρίας, Repair Serum NAC Y2™.

IMG 2165 Το βραβευμένο GB Spa και η 111SKIN εγκαινίασαν την αποκλειστική τους συνεργασία
ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ

Η συνεργασία της 111SKIN με το GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία δεν είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για δύο εμβληματικές εταιρίες που καινοτομούν και παραμένουν πρώτες στη συνείδηση του κοινού, δύο iconic brands ταυτισμένα με την έννοια του self-pampering, της πολυτέλειας και της ολικής ευζωίας. Από τις αρχαίες ολιστικές τελετουργίες μέχρι την πιο μοντέρνα φροντίδα του δέρματος, κάθε περιποίηση στο GB Spa υπόσχεται την απόλυτη χαλάρωση με εξατομικευμένες περιποιήσεις και θεραπείες spa, ειδικά σχεδιασμένες για άντρες και γυναίκες από εξειδικευμένους θεραπευτές που υπόσχονται να φέρουν σώμα, νου και πνεύμα σε πλήρη ισορροπία. 

a305225 Το βραβευμένο GB Spa και η 111SKIN εγκαινίασαν την αποκλειστική τους συνεργασία
ΕΛΦΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΑΡΩΝΕΣ

Στο GB Spa διατίθεται προς πώληση το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής των προϊόντων 111SKIN τόσο στο χώρο του spa όσο και online, καθώς επίσης 4 signature περιποιήσεις προσώπου, οι οποίες εφαρμόζονται κατ’ αποκλειστικότητα στην Αθήνα, μια εξ αυτών με τη χρήση του ειδικού μηχανήματος κρυοθεραπείας Cryo Machine. 

a305233 Το βραβευμένο GB Spa και η 111SKIN εγκαινίασαν την αποκλειστική τους συνεργασία
ΕΣΤΑ ΠΛΑΚΟΚΕΦΑΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΑΤΙΑ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ
IMG 2885 Το βραβευμένο GB Spa και η 111SKIN εγκαινίασαν την αποκλειστική τους συνεργασία
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΤΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ, EVA ALEXANDRIDES, ΕΛΦΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΓΛΟΥ, ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ

111 SKIN De-Puffing Energising Cryo Facial with the Cryo machine 
Η κρυοθεραπεία χρησιμοποιεί ψυχρό αέρα για να αναζωογονήσει το δέρμα σας. Αξιοποιεί την τεχνολογία ψύξης για να αυξήσει την μικροκυκλοφορία του αίματος στην επιδερμίδα, περιορίζοντας το πρήξιμο  και αυξάνει την ροή του οξυγόνου με αποτέλεσμα να συσφίγγει τους πόρους, να αποτοξινώνει τους ιστούς του δέρματος,  κάνοντάς το να φαίνεται ορατά πιο φωτεινό, σφριγηλό και λαμπερό. Αποτελεσματική θεραπεία ειδικά για όσους ζουν στους ρυθμούς της πόλης.

Η θεραπεία διαρκεί 90’ και κοστίζει 230€, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για 60’ με κόστος 190€.

111 SKIN Black Diamond non-surgical Face lift
Η πιο πλούσια αντιγηραντική θεραπεία για να επιτύχετε μια θεαματικά νεανική εμφάνιση. Περιλαμβάνει μοναδική απολέπιση προσώπου και πραγματοποιείται με ειδικά προϊόντα εμπλουτισμένα με ρετινόλη και λεπτά σωματίδια διαμαντιών. Με ειδικές τεχνικές μασάζ από τους εξειδικευμένους θεραπευτές του GB Spa εξασφαλίζει εμφανή σύσφιξη του δέρματος για μια πραγματικά φρέσκια και σφριγηλή επιδερμίδα. 

Η θεραπεία διαρκεί 90’ και κοστίζει 260€.

111 SKIN Signature Harley Street Facial
Σχεδιασμένη να καταπραΰνει το ερεθισμένο και με φλεγμονές δέρμα. Επιταχύνει τις διαδικασίες επούλωσης μετά από χειρουργική επέμβαση και αποτελεί την επιτομή της διάσημης περιποίησης της 111SKIN. Αξιοποιώντας  την δύναμη του αντιοξειδωτικού συμπλέγματος NAC Y2, το οποίο αποτελεί καινοτομία της 111 SKIN, ενισχύεται  η προστασία του δέρματος από περιβαλλοντικές βλάβες και φλεγμονές και προωθείται η αναζωογόνησή του.  

Η θεραπεία διαρκεί 60’ και κοστίζει 190€.

111 SKIN Rose Gold Radiance Facial
Χρησιμοποιεί καινοτόμα φόρμουλα για ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας και σμίλευση του περιγράμματος του προσώπου. Μια ισχυρή θεραπεία για το πρόσωπο που συνδυάζει 3 επίπεδα μασάζ για ελαχιστοποίηση των ρυτίδων  και είναι η επιτομή της αγάπης προς τον εαυτό μας. Περιλαμβάνει μασαζ με ροζ κρυστάλλους για εκθαμβωτική όψη και φυσική λάμψη.

Η θεραπεία διαρκεί 90’ και κοστίζει 230€.

Photos Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.