Ο Όμιλος FSB, μια ιταλική ομάδα ανεξάρτητων PR agencies με σταθερή διεθνή εμπειρία στους τομείς της μόδας, της πολυτέλειας, του design και του lifestyle, ανοίγει στην Αθήνα ένα νέο υποκατάστημα του agency Fasten Seat Belt.

Σε μια περίοδο αυξανόμενου ενδιαφέροντος στην luxury αγορά στην Ελλάδα, η Fasten Seat Belt αξιοποιεί την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί αυτή τη συνθήκη. Το άνοιγμα του νέου υποκαταστήματος στην Αθήνα σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη διεθνή επέκταση του ομίλου FSB.

a305138 Ο Όμιλος FSB έρχεται στην Αθήνα
Andrea Reina, Χάρης Ντάβλας, Filippo Richeri, Cristina Rigamonti, Chiara Fornari, Gianluca Reina


Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία της στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκδηλώσεων, η Fasten Seat Belt είναι διάσημη για τη δημιουργία δημιουργικών μορφών, πρωτότυπων παραγωγών και συναρπαστικών αφηγήσεων, προκειμένου να αξιοποιήσει κάθε ξεχωριστή πτυχή των brands. Αυτή η ειδίκευση επιτρέπει την εδραίωση σημαντικών συνδέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων και της ελληνικής αγοράς, εμπλουτίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών και διευρύνοντας τις ευκαιρίες επιτυχίας.

a305198 Ο Όμιλος FSB έρχεται στην Αθήνα

a305141 Ο Όμιλος FSB έρχεται στην Αθήνα
Ορσαλία Παρθένη, Άγγελος Μπράτης


«Η αξεπέραστη γοητεία και ο εξαιρετικός πολιτιστικός πλούτος της Ελλάδας στον κόσμο της μόδας και της πολυτέλειας μας εμπνέουν. Σήμερα, η ελληνική αγορά και ολόκληρη η περιοχή της νότιας Ευρώπης αποτελούν ένα σημαντικό σημείο συνάντησης για τα luxury brands. Με το άνοιγμα του νέου υποκαταστήματός μας στην Αθήνα, είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία και να συνεργαστούμε με τις επιχειρήσεις για να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες τους. Η Ελλάδα, με την χιλιετή ιστορία της και τον εκλεπτυσμένο πολιτισμό της, παρέχει ένα μοναδικό πλαίσιο για την αριστεία στον τομέα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτού και που θα ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δηλώνει ο Filippo Richeri Vivaldi Pasqua, CEO της Fasten Seat Belt, εταιρεία που ιδρύθηκε το 2009 με τους Gianluca και Andrea Reina.

a305153 Ο Όμιλος FSB έρχεται στην Αθήνα
Τζοβάννα Βλαχάβα, Ζενεβιέβ Μαζαρί
a305152 Ο Όμιλος FSB έρχεται στην Αθήνα
Χρύσανθος Πανάς, Έλια Κεντρωτά


Η εκδήλωση για το άνοιγμα του κεντρικού γραφείου της Fasten Seat Belt στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Pharaoh στην καρδιά της πόλης. Το πάρτι διοργάνωσε με επιτυχία η εταιρεία επικοινωνίας Davlas PR. Το «παρών» έδωσαν προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας και του luxury, εκπρόσωποι διεθνών brands, μοντέλα, ηθοποιοί και καλλιτέχνες.

a305151 Ο Όμιλος FSB έρχεται στην Αθήνα
Νίκος Καλαντζόπουλος, Melia Kreiling, Κίμων Φραγκάκης, Cacao Rocks
a305147 Ο Όμιλος FSB έρχεται στην Αθήνα
Έβελυν Καζαντζόγλου
IMG 2162 Ο Όμιλος FSB έρχεται στην Αθήνα
Ευφροσύνη Πολυζώη, Χριστίνα Μαρία Κράββαρη, Σωτηρία Δημάκη, Κέλλυ Πολυδωροπούλου
a305148 Ο Όμιλος FSB έρχεται στην Αθήνα
 Μαίρη Βυτινάρος, Κοσμάς Κουμιανός
a305196 Ο Όμιλος FSB έρχεται στην Αθήνα

Photos Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.