Το Heaven on Earth, ο απόλυτος προορισμός για ξεχωριστές προτάσεις δώρων από όλο τον κόσμο στις κατηγορίες niche beauty & lavish home gifting, γιόρτασε τα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας με ένα λαμπερό opening event στο City Link. 

Στην καρδιά του luxury εμπορικού κέντρου, στην οδό Βουκουρεστίου 7, το δεύτερο εμβληματικό κατάστημα Heaven on Earth προσέλκυσε πληθώρα εκπροσώπων του τύπου, τους πιο επιλεκτικούς connoisseurs της πόλης, καθώς και τους λάτρεις των πιο ξεχωριστών αρωματικών δημιουργιών και home accessories. Το παρών έδωσαν επίσης προσωπικότητες της μόδας & των τεχνών, lifestyle influencers καθώς και συνεργάτες των οίκων από την Ελλάδα και τo εξωτερικό.

a302637 Στο λαμπερό opening event του Heaven on Earth
Μαρία Τζαβάρα, Brand Manager Heaven on Earth, Φαίη Μπέη, Μαρία Ηλιάκη, Αφροδίτη Πηγή, Chief Marketing & Communications Officer FF Opsco

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις εκλεπτυσμένες συλλογές body wellness & skincare, να περιηγηθούν ανάμεσα σε ξεχωριστές αρωματικές δημιουργίες, να απολαύσουν σαμπάνια Veuve Clicquot συνοδεία ενός επιλεγμένου μενού από το εστιατόριο Athenee, υπό τους ήχους της αρπίστριας Lilia Esipova. 

a302639 Στο λαμπερό opening event του Heaven on Earth

Μία μοναδική εμπειρία shopping στον απόλυτο προορισμό ομορφιάς, υψηλής αισθητικής και ξεχωριστής πολυτέλειας.

IMG 9850 Στο λαμπερό opening event του Heaven on Earth
Έλφη Αλεξανδρόγλου & Ευφροσύνη Πολυζώη
a302631 Στο λαμπερό opening event του Heaven on Earth
Μέμα Αγαπηνού, Emily Weston & Μαρία Λεμονιά

Στο νέο Heaven on Earth μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα αγαπημένα προϊόντα από τους οίκους Aesop, Baobab Collection, Dr. Barbara Sturm, Memo Paris, Floraiku, Dr. Augustinus Bader, Omorovicza, Maison La Bougie, Balmain Hair, Oribe, Marina Raphael, James Heeley, Bugaia Paris, Alexandre de Paris και πολλά ακόμη στα ειδικά διαμορφωμένα Perfume Bar, Skincare Lab και Home Lobby. Μία μοναδική επιλογή των πιο ξεχωριστών brand περιποίησης προσώπου και σώματος, διακόσμησης και αρωμάτων από κάθε γωνιά του κόσμου στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. 

a302607 Στο λαμπερό opening event του Heaven on Earth
Αφροδίτη Πηγή & Μίνα Μπιράκου
a302636 Στο λαμπερό opening event του Heaven on Earth
Αφροδίτη Πηγή & Στέλιος Καφαντάρης

Το νέο κατάστημα Heaven on Earth έρχεται να προστεθεί στο ήδη επιτυχημένο flagship store της Κηφισιάς, το οποίο ιδρύθηκε το 1999 και προσφέρει έκτοτε μοναδικά επιλεγμένα brand παγκοσμίου φήμης στο κέντρο της Κηφισιάς και online μέσω του e-shop, heavenonearth.com.gr 

a302640 Στο λαμπερό opening event του Heaven on Earth

Photos Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.