O θεσμός Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας 1η Απριλίου γιορτάζοντας την ομορφιά. 

a302735 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024

Eλένη Καραγιάννη, Editor in Chief της Madame Figaro, Μelia Kreiling, Ελένη Στασινοπούλου

Εκπρόσωποι του χώρου της ομορφιάς, της μόδας, της τηλεόρασης και των επιχειρήσεων άρχισαν καταφθάνουν λίγο μετά τις 8 το βράδυ, και να παίρνουν τη θέση τους στο κατάμεστο Έναστρον για την έναρξη της μεγάλης γιορτής της ομορφιάς. 

a302742 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024
Μelia Kreiling

Ambassador των βραβείων και οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η ταλαντούχα ηθοποιός Melia Kreiling. “Εγώ που αναζητώ τη γενναιότητα στη ζωή μου και τη δουλειά μου, χαίρομαι πάρα πολύ που σας υποδέχομαι απόψε στην απονομή των Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro” είπε δίνοντας τον λόγο στην εκδότρια της Madame Figaro, Ελένη Στασινοπούλου. 

a302769 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024
Η Ελένη Στασινοπούλου 

“Είναι η  5η χρονιά των Beauty Stars και πλέον ο θεσμός έχει αγαπηθεί πολύ και από τον χώρο της ομορφιάς και από το κοινό. Αυτό που είναι όμως πιο σημαντικό είναι ότι ο θεσμός Beauty Stars της Madame Figaro έχει συμβάλει στο να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη και στενή σχέση ανάμεσα στον όμιλο των Αττικών Εκδόσεων και τους ανθρώπους του και τις εταιρίες ομορφιάς, που είστε όλοι εσείς εδώ, και τους δικούς τους ανθρώπους ” τόνισε δίνοντας το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι απονομές. 

a302734 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024
Iωάννα Ζάγκα, Νίκος Κοντομήτρος από την ομάδα των Αττικών Εκδόσεων, Ελένη Στασινοπούλου, εκδότρια της Madame Figaro

Τα πρώτα βραβεία απένειμε η Editor in Chief της Madame Figaro, Ελένη Καραγιάννη, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή για να δώσουν βραβεία πολλά αγαπημένα μας πρόσωπα. Ανάμεσά τους η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η Μελίνα Κόντη, η Ζενεβιέβ Μαζαρή και η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου. 

a302761 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024
Ηλιάννα Παπαγεωργίου
a302740 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024
Genevieve Majari
a302738 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024
Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Συγκίνηση, χειροκροτήματα και πανηγυρισμοί, ευχαριστήριοι λόγοι και μηνύματα ενδυνάμωσης ακούστηκαν κατά την παραλαβή των βραβείων.

IMG 9577 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024
Ευφροσύνη Πολυζώη
a302780 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024

Με τη λήξη της απονομής, η βραδιά συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του, ξεσήκωσε το κοινό δημιουργώντας την ιδανική συνθήκη για ασταμάτητο χορό. 

a302782 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024

a302778 Madame Figaro: Beauty Stars with Attitude 2024

Photos Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.