H διάσημη σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια της THEMIS•Z, Θέμις Ζουγανέλη, παρέθεσε πρόσφατα ένα εντυπωσιακό αποκλειστικό δείπνο στο Gstaad της Ελβετίας, με αφορμή THEMIS•Z Pop Up στο ξενοδοχείο Alpina.

DSC 5226 Themis Z exclusive dinner στο ξενοδοχείο Alpina στο Gstaad
THEMIS•Z

Το εκλεκτό soirée έλαβε χώρα στο φημισμένο εστιατόριο Seize, όπου δύο υπέροχα στολισμένα τραπέζια, το καθένα από τα οποία παρουσίαζε τη μοναδική art de la table αισθητικη της συλλογής THEMIS•Z Home, δημιούργησαν το σκηνικό για μια βραδιά γεμάτη μαγεία, ατμόσφαιρα και πολυτέλεια.

DSC 2753 Themis Z exclusive dinner στο ξενοδοχείο Alpina στο Gstaad

DSC 4366 Themis Z exclusive dinner στο ξενοδοχείο Alpina στο Gstaad

DSC 4954 Themis Z exclusive dinner στο ξενοδοχείο Alpina στο Gstaad

Οι καλεσμένοι έζησαν ένα γαστρονομικό ταξίδι που επιμελήθηκαν οι ειδικοί σεφ του Seize, με κάθε πιάτο να συμπληρώνεται από την πλούσια συλλογή THEMIS•Z Home. Τα προσεκτικά επιμελημένα τραπέζια αντανακλούσαν το άψογο γούστο και την προσοχή στη λεπτομέρεια της σχεδιάστριας, δημιουργώντας μια καθηλωτική εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους.

DSC 1503 Themis Z exclusive dinner στο ξενοδοχείο Alpina στο Gstaad

DSC 1517 Themis Z exclusive dinner στο ξενοδοχείο Alpina στο Gstaad

Cristina Mandelli and Lina Bottero Themis Z exclusive dinner στο ξενοδοχείο Alpina στο Gstaad

Μεταξύ των διακεκριμένων καλεσμένων που παρευρέθηκαν ήταν η γνωστή μεγιστάνας της ομορφιάς Barbara Sturm, η Lina Botero, η Blanka Brillembough, οι Geoffrey & Loulou Moore, η Toghzan Wetteimer, η Raquel Estrada, η Alejandra de Rojas και πολλοί άλλοι. Η εκδήλωση συγκέντρωσε μια εκλεκτή ομάδα ατόμων που μοιράζονται το πάθος για τη μόδα, την τέχνη και την πολυτέλεια.

DSC 4571 Themis Z exclusive dinner στο ξενοδοχείο Alpina στο Gstaad

Η Θέμις Ζουγανέλη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συγκλονιστική υποστήριξη της μάρκας και την ευκαιρία να γιορτάσει με μια τόσο αξιόλογη ομάδα. Το THEMIS•Z Pop Up στο Alpina Hotel στο Gstaad συνεχίζει να αναδεικνύει τη δέσμευση της σχεδιάστριας να δημιουργεί μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες για το κοινό της.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.