Εμπειρία ευεξίας στο GB Spa

Aφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία ευεξίας που προσφέρει το βραβευμένο GB Spa του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο ένα πολυτελές δώρο, ένα ταξίδι αναζωογόνησης και χαλάρωσης. Αφυπνίστε τις αισθήσεις με μία συλλογή από αυθεντικές περιποιήσεις σώματος και προσώπου καθώς και θεραπείες υγείας και ομορφιάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του GB Spa.

GB Spa couples retreat Valentine's Edition, προτάσεις για μια ρομαντική εμπειρία

Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο +30 210 3330799

και στο https://www.gbspa.gr

GB Corner Gifts & Flavors

Η πιο γνωστή “γωνιά της Αθήνας”, το GB Corner Gifts & Flavors, με ρομαντική διάθεση σας προσκαλεί σε έναν κόσμο γεμάτο υπέροχα δώρα και ένα σαγηνευτικό γλυκό για δυο εμπνευσμένο από τον ταλαντούχο Pastry Chef του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία Αλέξανδρο Κούφα.

g.b. corner valentines 03.02.238704 Valentine's Edition, προτάσεις για μια ρομαντική εμπειρία

Για την ημέρα των ερωτευμένων, επισκεφθείτε το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ή το ηλεκτρονικό κατάστημα του ξενοδοχείου και χαρίστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο τα πιο πρωτότυπα δώρα. 

Εξερευνήστε το online shop:  https://www.grandebretagnestore.com/

Ο έρωτας έχει την τιμητική του στο Mappemonde Restaurant Bar & Lounge, στον 10ο όροφο του πολυτελούς Athens Capital Hotel – MGallery Collection στην καρδιά του Συντάγματος. Με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων, ο Executive Chef Δημήτρης Μπούτσαλης σε συνεργασία με τον Chef de Cuisine Δημήτρη Αρσενίδη και την Pastry Chef Κωνσταντίνα Μακρυγιάννη έχουν επιμεληθεί το “Romantic Chronicles”, ένα πραγματικά ξεχωριστό μενού που εξάπτει τη φαντασία και υπόσχεται να χαρίσει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας και ρομαντισμού με θέα το μαγευτικό πανόραμα της πόλης.

Mappemonde Valentine's Edition, προτάσεις για μια ρομαντική εμπειρία

Σε ατμόσφαιρα διάχυτου ερωτισμού και με φόντο την ειδυλλιακή θέα της Ακρόπολης, οι εκλεπτυσμένες γεύσεις του Romantic Chronicles Menu, τα ντελικάτα αρώματα και το ευφάνταστο food styling συνθέτουν μια γαστρονομική ωδή υψηλών προδιαγραφών, που διεγείρει όλες τις αισθήσεις. Η υποδοχή γίνεται με ένα roll σολομού σε συνδυασμό με γιούζου tobiko που προετοιμάζει τους συνδαιτημόνες για την αναπάντεχη συνέχεια. Το μενού ξεκινάει επίσημα με την τάρτα από κατσικίσιο τυρί, ντοματίνια, φρούτα του δάσους και μαρμελάδα σύκο, για να ακολουθήσει το ραβιόλι γαρίδας, με ντομάτα San Marzano, εστραγκόν και λεμόνι. Στο κυρίως πιάτο δεσπόζει το τρυφερό μοσχάρι Wellington, σε συνδυασμό με πουρέ πατάτας, ο οποίος έχει αρωματιστεί με τρούφα, και συνοδεύεται από σπαράγγια σχάρας, σάλτσα Hollandaise και μαρμελάδα πιπεριού tellicherry, ενώ το επιδόρπιο στο τέλος ολοκληρώνει θριαμβευτικά το limited edition γευστικό έπος: μια μους Gianduja σε τραγανή βάση πραλίνας, με μαρμελάδα κόκκινου βατόμουρου, πιπέρι timut και σορμπέ σοκολάτας αρωματισμένο με τσάι κόκκινων φρούτων, που αποδεικνύουν ότι γαστρονομία και έρωτας συνδέονται άρρηκτα. 

Αυτό το κομψό κινηματογραφικό σκηνικό σε συνδυασμό με το γεύμα υψηλών προδιαγραφών, καθιστούν το Mappemonde Restaurant Bar & Lounge την απόλυτη επιλογή για τη Γιορτή των Ερωτευμένων -and beyond!

*Το Romantic Chronicles Menu θα διατίθεται από τις 12 έως τις 22 Φεβρουαρίου

Valentines New Hotel Valentine's Edition, προτάσεις για μια ρομαντική εμπειρία

Στις 14 Φεβρουαρίου, το NEW Hotel σας προσκαλεί να γιορτάσετε τον έρωτα με ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.

Ο έρωτας και η τέχνη είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της ιστορίας, με τον έρωτα να αποτελεί αστείρευτη πηγή έμπνευσης και την τέχνη όχι μόνο να αποτυπώνει άλλα και να δημιουργεί συναισθήματα… Επίσης η αλήθεια είναι πως ο έρωτας πάντα περνάει από το στομάχι. Στις 14 Φεβρουαρίου μπορείτε να πάτε στο NEW Hotel να γιορτάσετε τον έρωτα και τις “διαδρομές” του με ένα ξεχωριστό μενού που έχει δημιουργήσει ειδικά για αυτή τη βραδιά ο Executive Chef του ξενοδοχείου, Μπάμπης Κουντούρης. 

NEW Hotel Art Lounge Restaurant 1 Valentine's Edition, προτάσεις για μια ρομαντική εμπειρία

Η γαστρονομία, αλλά και οι σχέσεις “απαιτούν” λεπτές ισορροπίες, δυνατές εκπλήξεις και εμπνευσμένους συνδυασμούς. Γι’ αυτό στο Art Lounge, σε ένα χώρο όπου συνυπάρχουν η γαστρονομία και η τέχνη, σας καλούμε να δοκιμάσετε απροσδόκητες, αλλά αρμονικές γευστικές προτάσεις, όπως το ψητό καλαμάρι με ριζότο παντζαριού και πορτοκάλι, ή το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ καρότου και λικέρ βιολέτας.  Κάντε αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη. Καλέστε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε ένα ρομαντικό δείπνο στο Art Lounge όπου τον τόνο δίνουν η σύγχρονη τέχνη και το design, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα εκπληκτική θέα στο κέντρο της Αθήνας. 

Κρατήσεις: +30 210 3273170, +30 6946 379500

Γιορτάστε τον έρωτα στο Matsuhisa Athens με ένα Special Valentine’s Menu.

Φέτος, το Matsuhisa Athens υπόσχεται να απογειώσει τις αισθήσεις σας, δημιουργώντας ένα ονειρικό σημείο συνάντησης στον εμβληματικό Αστέρα Βουλιαγμένης για τη γιορτή των ερωτευμένων. Σε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα, το Matsuhisa Athens σας προσκαλεί να γιορτάσετε την αγάπη και τον έρωτα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό απόλαυσης και υψηλής γαστρονομίας.

6 Valentine's Edition, προτάσεις για μια ρομαντική εμπειρία

Ο Executive Chef Τόνυ Βρατσάνος και ο Head Chef της ζεστής κουζίνας Θωμάς Κουράκος έχουν επιμεληθεί ένα μοναδικό μενού για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου που αναδεικνύει τη φαντασία και τις high-end γεύσεις. Το μενού αλληλεπιδρά δημιουργικά με τα χρώματα του έρωτα, το κόκκινο και το ροζ, προσφέροντας εκλεπτυσμένα πιάτα που θα σας εντυπωσιάσουν. Ανάμεσα στις απολαυστικές επιλογές περιλαμβάνονται χτένια με παντζάρι και τρούφα, σούπα από κουνουπίδι με βασιλικό καβούρι και χαβιάρι, αστακός με σάλτσα βούτυρου tosazu και τρούφα, ψητό Wagyu με σάλτσα anticucho με μέλι, καθώς και μια εξαιρετική επιλογή από τα διάσημα Matsuhisa Sushi. Το special Valentine’s menu ολοκληρώνεται γλυκά με το παιχνιδιάρικο Eat Play Love.

1 Valentine's Edition, προτάσεις για μια ρομαντική εμπειρία

Ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στη βραδιά θα δώσουν οι μουσικές επιλογές της DJ και ραδιοφωνικής παραγωγού Μάγκυς Χαραλαμπίδου στα decks και το live performance του σαξοφωνίστα Ανδρέα Σίβερα. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας και ρομαντισμού στο Matsuhisa Athens, γιορτάζοντας ξεχωριστά την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.