Το Giorgio Armani Luminous Silk foundation compact πιστό στη φιλοσοφία του make-up on-the-go, τονίζει τη φυσική ομορφιά, ενώ με το απλικατέρ διπλής χρήσης που διαθέτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χαρίσει ένα πουδρέ τελείωμα, είτε διάφανο, είτε με μεγάλη κάλυψη, ανάλογα με όψη του απλικατέρ που θα χρησιμοποιήσετε. Βάσει της τεχνολογίας MICRO- SILK που βασίζεται σε παράγοντες που παραπέμπουν σε μιμητικές μεταξωτές ίνες, παράγει ένα μεταξένιο, έξτρα-ανάλαφρο αποτέλεσμα που προσφέρει άμεση λάμψη. Οι μικρο- πέρλες σιλικόνης και τα καλυμμένα fillers στη καρδιά της σύνθεσης προσφέρουν διάρκεια 12 ωρών.

image

Για ένα πουδρέ αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας την μπεζ πλευρά. Το αποτέλεσμα μοιάζει παρόμοιο με εκείνο ενός πινέλου. Αυτή η πλευρά σχηματίζει ένα διακριτικό, ανάλαφρο πέπλο πούδρας χωρίς να ‘σκληραίνει’ την επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την εφαρμογή του Luminous Silk foundation το πρωί για να εξαλείψει τη γυαλάδα σε συγκεκριμένες περιοχές όποτε χρειαστεί.

image

Για ακόμα περισσότερη κάλυψη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μαύρη πλευρά. Ιδανική για touch-ups καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή πριν την βραδινή έξοδο.§

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.