Η Athens Xclusive Designers Week (AXDW), η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, παρουσιάζει τις νέες τάσεις της μόδας για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2016, μέσα από τις δημιουργίες περισσότερων από 40 καταξιωμένων και ανερχόμενων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.
23 επιδείξεις μόδας, showrooms, εκθέσεις, happenings, διαγωνισμοί σχεδίου, διεθνείς προσκεκλημένοι και 12 νέα ταλέντα που κάνουν το ντεμπούτο τους στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας,  θα τραβήξουν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια του 4ημέρου της AXDW, που ειδικά για φέτος κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή, του μεγαλύτερου fashion showroom εκπροσώπησης διεθνών fashion brands στην Ασία, του Danube Fashion Office.

tumblr inline nw3h6m7zQm1r56bid 540 18η Athens Xclusive Designers Week

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες σχεδιαστές, τις νέες συλλογές τους θα παρουσιάσουν δύο πολύ σημαντικοί σχεδιαστές από τη Σερβία, προσκεκλημένοι της διοργάνωσης. Οι συμμετέχοντες σχεδιαστές των catwalks της 18ης AXDW είναι:
Atelier Loukia, Boško Jakovljević, Dimitrios Ordoulidis, Eleni Kyriacou, Gio Sourgiadakis, Gogo by Stalo, Kathy Heyndels, La Vue, Leon, Loukia Kyriakou, Marcello Nyktas, Panos Apergis, Rita Pateroni, SOMF, Tassos Mitropoulos, Vasilije Kovačev, Vassilis Zoulias
Η Αthens Xclusive Designers Week αναγνωρίζοντας τη σημασία των αξεσουάρ και πιστή στο όραμά της να εκπροσωπήσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ελληνική δημιουργικότητα στο χώρο της μόδας, για 2η φορά μονιμοποιεί στη διοργάνωση, ειδικό χώρο φιλοξενίας των Ελλήνων δημιουργών αξεσουάρ, το section Xclusive Elements. Στα Xclusive Elements της 18ης ΑXDW θα συμμετάσχουν οι δημιουργοί:
Archtrend, E.T. Collection Creations by Elsa Toli, Eireen Scarves, Lamprini, Maesa Morado, Miaou-Niaou, My Scarf, Rubee Handmade, 7PM, Sophia Koutsoukou
Η τρίτη ημέρα της 18ης AXDW είναι αφιερωμένη στον καθιερωμένο πλέον θεσμό των New Designers Awards, που εδώ και 9 χρόνια αναδεικνύει και επιβραβεύει τα νέα ταλέντα.

Subscribe so you don’t miss a post

Sign up with your email address to receive news and updates!

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.