Το νέο Morello Lipstick της ΚΟΡΡΕΣ επαναφέρει στο προσκήνιο την αξία του κλασικού κραγιόν, καθώς το διαχρονικό του προφίλ συνδέεται με την τεχνολογία και τα φυσικά συστατικά. Χείλη με το πιο βαθύ, γεμάτο και σταθερό χρώμα -σε ένα μόλις πέρασμα- υπογραμμίζουν την, αναλλοίωτη στο χρόνο, αρχή της γυναικείας γοητείας.

image

Κραγιόν κρεμώδες, αλλά με λεπτή υφή. Χρώμα με διάρκεια, χωρίς να στεγνώνει τα χείλη. Ένα λεπτό χρωματιστό φιλμ, που όμως αποδίδει απόλυτα την ένταση και το βάθος του χρώματος. Λαμπερό τελείωμα που σχηματίζει και τονίζει τέλεια τα χείλη.

Το έλαιο από Morello -ποικιλία βύσσινου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα- σε συνδυασμό με το έλαιο από Ηλίανθο φροντίζουν τα χείλη, καθώς τα ενυδατώνουν και αφήνουν μία εξαιρετικά βελούδινη αίσθηση. Η φυσική κατεύθυνση σχεδιασμού του νέου κραγιόν ενισχύεται από την απουσία αμφιλεγόμενων συνθετικών ουσιών, όπως mineral oil, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες και parabens.

image

Η καθαρή, κλασική κόκκινη απόχρωση του Morello Lipstick ορίζει το χαρακτήρα της συλλογής, η οποία περιλαμβάνει συνολικά 10 αποχρώσεις -από ανοιχτά, γήινα έως και βαθιά μπορντώ χρώματα.

tumblr inline nw9vfoWXMy1r56bid 540 ΚΟΡΡΕΣ Morello Lipstick, το νέο κλασικό κραγιόν
tumblr inline nw9vg3wUNI1r56bid 540 ΚΟΡΡΕΣ Morello Lipstick, το νέο κλασικό κραγιόν

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.