Αξιοποιώντας ένα πρωτοποριακό επιστημονικό επίτευγμα στην περιποίηση της επιδερμίδας, το οποίο στηρίζεται στη βραβευμένη με Νόμπελ ανακάλυψη των  Aquaporins (υδατοπορίνες), η επωνυμία ARTISTRY™ συστήνει  ένα νέο τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας με στόχο τη βαθιά ενυδάτωση: τη συλλογή ARTISTRY Hydra-V™.

image

Απευθύνεται στο νεανικό καταναλωτικό κοινό,  που δεν ανησυχεί ακόμη για τα σημάδια γήρανσης, ωστόσο ενδιαφέρεται για την περιποίηση της επιδερμίδας. Η εν λόγω συλλογή παρέχει ισορροπημένη ενυδάτωση που καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών κάτω των 35 ετών.

image

Η συλλογή ARTISTRY HYDRA-V™ περιλαμβάνει επτά προϊόντα, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν  σε διάφορα συστήματα περιποίησης που έχουν ως κύριο στόχο, την αναπλήρωση, την ανανέωση και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας, η οποία θα σφύζει από ζωντάνια.  Η επιδερμίδα φαίνεται και γίνεται πιο απαλή, πιο μαλακή και πιο λεία – με τρία μόλις βήματα.

Πρώτο Βήμα: Προετοιμασία
Fresh Foaming Cleanser (αφρός καθαρισμού)
Fresh Toner (τονωτική λοσιόν)
Δεύτερο Βήμα: Ενστάλαξη
Vital Skin Serum Concentrate (ορός)
Τρίτο Βήμα: Ενυδάτωση
Πρόσωπο (επιλέξτε ένα από τα παρακάτω, ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας):
Refreshing Gel (Για μεικτή προς λιπαρή επιδερμίδα) [ τζελ ]
 – Nourishing Gel Cream (Για ΟΛΟΥΣ τους τύπους επιδερμίδας) [κρέμα σε μορφή τζελ ]
– Replenishing Moisture Cream (Για κανονική προς ξηρή επιδερμίδα) [κρέμα]
Μάτια: 
– Refreshing Eye Gel Cream (κρέμα)

Απολαύστε τα ενισχυμένα οφέλη της βαθιάς ενυδάτωσης μέσω των τριών εξατομικευμένων ARTISTRY HYDRA-V™ Power Systems, που προσφέρουν τη συνδυαστική δύναμη των τριών ισχυρότερων συνθέσεων. Κάθε Power System περιλαμβάνει τον ορό Vital Skin Serum Concentrate, την κρέμα ματιών Refreshing Eye Gel Cream και τον ενυδατικό παράγοντα (3ο βήμα) που ταιριάζει σε καθένα από τους τρεις τύπους επιδερμίδας.

Η συλλογή ARTISTRY HYDRA-V™ κυκλοφορεί στην Ευρώπη στις 3 Σεπτεμβρίου 2015.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.