Με 7.000* διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας σε όλο τον κόσμο, δεν είναι παράλογο που οι γυναίκες προσπαθούν σκληρά να βρουν την κατάλληλη απόχρωση foundation. Γι’ αυτό το λόγο η The Body Shop δημιούργησε τις νέες Shade Adjusting Drops, μία έξυπνη, απλή, αποτελεσματική λύση για να μη συμβιβαστείτε ποτέ ξανά με μία “σχεδόν σωστή” απόχρωση.

image

Απλώς προσθέστε μία σταγόνα στο foundation σας για να δημιουργήσετε μία απόχρωση τόσο μοναδική όσο εσείς. Αυτή η επανάσταση στη δημιουργία της δικής σας προσωπικής απόχρωσης δίνει σε ΕΣΑΣ τον έλεγχο για την απόχρωση του foundation!

Αν έχετε ανοικτή προς μέτρια επιδερμίδα: Η απόχρωση του foundation σας ίσως να δείχνει πολύ σκούρα ή πορτοκαλί. Χρησιμοποιήστε τις ΝΕΕΣ Lightening Drops και δημιουργήστε την ιδανική για εσάς απόχρωση.

image

Αν η επιδερμίδα σας είναι σκούρα; Η απόχρωση του foundation σας ίσως να δείχνει πολύ ανοιχτή ή γκρι. Χρησιμοποιήστε τις ΝΕΕΣ Darkening Drops και δημιουργήστε την ιδανική για εσάς απόχρωση.

image


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

-ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ FOUNDATION ΜΕ ΤΗ “ΣΧΕΔΟΝ ΣΩΣΤΗ” ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΑΣ

-ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ SHADE ADJUSTING DROPS ΤΗΣ

-ΑΝΑΜΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑΓΟΝΑ

-ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗ, ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ FOUNDATION ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

16 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Οι 16 μας ημι-ματ αποχρώσεις είναι εμπνευσμένες από τη φύση και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων. Από την πιο ανοιχτή – Chelsea Porcelain, την μεσαία – Santorini Sunset, έως και την πιο σκούρα – Tuscany Chestnut.

image

Εάν η απόχρωσή σας δεν είναι 100% τέλεια, τότε δημιουργήστε την ιδανική για εσάς απόχρωση με μία σταγόνα από τις ΝΕΕΣ Shade Adjusting Drops. Ποτέ ξανά μη συμβιβαστείτε με ένα “σχεδόν σωστό” foundation.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.