Ο οίκος HOGAN σε συνεργασία με τον Όμιλο Fais, γιορτάζουν το άνοιγμα της νέας HOGAN boutique στην Αθήνα, η οποία μεταφέρεται στον περίφημο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την οδό Σταδίου 4, στο City Link.  

hogan stadiou new1 2 Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα

Το άνοιγμα της νέας boutique, η οποία μεταφέρθηκε από το Κολωνάκι σε νέο και ανανεωμένο χώρο, φέρνει την επιτηδευμένη αισθητική και το καινοτόμο lifestyle του brand σε νέο επίπεδο, και αποτελεί ένα ακόμα βήμα στη διεθνή επέκταση της HOGAN.  

hogan stadiou 25 Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα

hogan stadiou new1 1 Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα

Σε έναν ανανεωμένο χώρο συνολικής επιφάνειας 138τ.μ., η ολοκαίνουργια boutique απλώνεται σε δυο ορόφους που συνδέονται με μια μεγάλη καμπυλωτή σκάλα, καλωσορίζοντας τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές HOGAN.  Κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού αποτελεί η ερμηνεία της «κίνησης». 

hogan stadiou 25 1 Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα

hogan stadiou new1 3 Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα

hogan stadiou new1 4 Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα

Η εσωτερική διακόσμηση συνδυάζει κλασσικές γραμμές με καινοτόμα υλικά εξαιρετικής ποιότητας, απηχώντας το ξεχωριστό και σύγχρονο lifestyle που πρεσβεύει το brand. Σημείο αναφοράς του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού : οι έντονοι διακοσμητικοί κύβοι , οι οποίοι ορίζουν τον χώρο, και ράφια με ιδιαίτερη μορφολογία σε τόνους ορείχαλκου.  Μια ολιστική εμπειρία άνεσης, όπου η ευελιξία αποτελεί το κλειδί :  ένα πολυτελές αστικό περιβάλλον οπού κάθε στοιχείο συνθέτει την πεμπτουσία της φυσικής ενσυναίσθησης του brand.   

hogan stadiou new1 5 Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα

Από την ίδρυση του brand το 1986, μέλος του TOD’S GROUP SPA, η HOGAN βρίσκεται εδώ και χρόνια στην κορυφή της casual πολυτέλειας, προασπίζοντας ένα Urban look το οποίο είναι minimal, αιχμηρό και εκλεπτυσμένο, ενώ παράλληλα χαλαρό, όπου η αριστοτεχνία και το στυλ είναι αρμονικά δεμένα.  Κατασκευασμένα με υλικά εξαιρετικής ποιότητας, κάθε σχέδιο HOGAN θα αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας με απαράμιλλη γοητεία και στο μέλλον.  

hogan stadiou 4 Η νέα boutique Hogan στην Αθήνα

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.