«Ο Κήπος που ανακαλύφθηκε ξανά»… Γνωρίστε το Le Jardin Retrouvé, έναν ανεξάρτητο οικογενειακό γαλλικό Οίκο αρωματοποιίας με διαχρονική ιστορία και «πράσινη» ταυτότητα. 

Το εμβληματικό clean brand δημιουργήθηκε το 1975 από τον Master Αρωματοποιό Yuri Gutsatz – εμπνευστή της «niche» αρωματοποιίας – και πλέον η συλλογή αρωμάτων του διατίθεται και στην Ελλάδα. Όλα τα αρώματα βασίζονται στις εξαιρετικές πρώτες ύλες, περιλαμβάνουν 92% έως 97% φυσικά συστατικά και κυκλοφορούν σε επαναχρησιμοποιούμενα γυάλινα δοχεία, ακολουθώντας το όραμα του δημιουργού τους σχετικά με το sustainability και τον σεβασμό στον πλανήτη.

LE JARDIN RETROUVE 1 Le Jardin Retrouvé, ένα από τα πρώτα «clean» brands αρωμάτων έφτασε στην Ελλάδα
Le Jardin Retrouvé 

Το brand Le Jardin Retrouvé περιλαμβάνει Αρώματα Eau de Parfum, Αρωματικά Κεριά, Diffusers και προϊόντα skincare.

IMG 5558 1 Le Jardin Retrouvé, ένα από τα πρώτα «clean» brands αρωμάτων έφτασε στην Ελλάδα

Le Jardin Retrouvé σημαίνει ο «Κήπος που ανακαλύφθηκε ξανά» Το όνομα που πρεσβεύει τις αξίες του brand για περισσότερα από 47 χρόνια.

IMG 5560 1 Le Jardin Retrouvé, ένα από τα πρώτα «clean» brands αρωμάτων έφτασε στην Ελλάδα

Υπάρχουν τρεις κήποι:

Ο Κήπος που όλοι έχουμε μέσα μας: ένα εσωτερικό «ιερό» που μας κρατά σε επαφή με τις τέχνες και την πνευματικότητα.

Ο Κήπος που όλοι μας αγαπάμε: είναι γεμάτος με λουλούδια και οπωροφόρα δέντρα, εκεί βουίζουν οι μέλισσες και κελαηδούν τα πουλιά.

Ο Κήπος που όλοι πρέπει να προστατεύσουμε: o πλανήτης μας, οι ωκεανοί, τα ζώα και οι άνθρωποι με την υιοθέτηση ενός οικολογικού μοντέλου που σέβεται τους φυσικούς πόρους από το 1975.

Το Le Jardin Retrouvé αντιπροσωπεύει τη Χρυσή Εποχή της Αρωματοποιίας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της αρωματικής κουλτούρας.

image002 Le Jardin Retrouvé, ένα από τα πρώτα «clean» brands αρωμάτων έφτασε στην Ελλάδα

Clean beauty

Το 2021 αποφασίσαμε να κάνουμε ένα βήμα πέρα από τη βιωσιμότητα. Η πρόκλησή μας ήταν να διατηρήσουμε το εκπληκτικό άρωμα που έκανε διάσημο τον οίκο Le Jardin Retrouvé παραμένοντας πιστοί στην κληρονομιά του ιδρυτή μας. Ο Maxence Moutte, ο εσωτερικός αρωματοποιός της Le Jardin Retrouvé, έχει διατηρήσει τα αυθεντικά αρώματα που δημιουργούσε ο Yuri, τα συστατικά τους και το πρωτόκολλο παρασκευής τους.

Το Le Jardin Retrouvé είναι μέλος του «1% για τον Πλανήτη», δωρίζοντας το 1% του τζίρου του σε περιβαλλοντικές ενώσεις. Μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και προσφέρουμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον από το 1975.

Οι βασικές αξίες της LJR είναι η οικογένεια, η αυθεντικότητα και ο σεβασμός για το περιβάλλον. Επανακυκλοφόρησε το 2016 από τον Michel Gutsatz και τη σύζυγό του, την καλλιτέχνιδα Clara Feder, με έμφαση στην οικολογική ευθύνη: από το δοχείο (όλα είναι επαναγεμιζόμενα και επαναχρησιμοποιήσιμα) έως το περιεχόμενο (καθαρά αρώματα που περιέχουν από 92 έως 97% φυσικά συστατικά).

«Ονόμασα κάθε άρωμα από έναν κήπο του κόσμου, δίνοντάς του μια συγκεκριμένη αισθητική ταυτότητα και μια ιδιαίτερη ιστορία. Για να βιώσει ο πελάτης ένα πραγματικά μοναδικό ταξίδι που ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις του». – Clara Feder

Ανακαλύψτε τα προϊόντα Le Jardin Retrouvé

❖ Perfumery King George
❖ Στο e-shop www.orloffbeauty.gr
❖ Orloff spa, Life Gallery Εκάλη
❖ Orloff spa, Theoxenia Palace, Κηφισιά

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.