H Shiseido γιορτάζει 150 χρόνια καινοτομίας και ομορφιάς και συνεχίζει να πρωτοπορεί.

Τo ΒioPerformance Skin Filler, η νέα πρωτοποριακή περιποίηση της επιδερμίδας εμπνευσμένη από την αισθητική ιατρική, υπόσχεται 5 χρόνια νεότερη και πιο σφριγηλή επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας μέρα.

BOP Skinfiller AW22 Creative Packshot 1 1x1 729238189911 2000px RGB Web 72dpi Η Shiseido αποκαλύπτει τo Βio-Perfomance Skin Filler, τη νέα πρωτοποριακή περιποίηση της επιδερμίδας εμπνευσμένη από την αισθητική ιατρική
Το ισχυρό δίδυμο ορών

Το ισχυρό δίδυμο ορών με την MolecuShift τεχνολογία 2 βημάτων, αξιοποιεί τις δυνάμεις του υαλουρονικού οξέος περισσότερο από ποτέ και χαρίζει άμεσα ορατά αποτελέσματα αναπλήρωσης στο σπίτι. Για πρώτη φορά στην καλλυντική βιομηχανία, 1 προϊόν – 2 οροί Night Infill and Day Full Expansion αλληλοσυμπληρώνονται, με σκοπό να επιτύχουν την μέγιστη απόδοση υαλουρονικού οξέος στο δέρμα και να επαναφέρουν την σφριγηλότητα, τον όγκο και την ελαστικότητά του.

BOP Skinfiller AW22 Product withCase 729238189911 2000px RGB Web 72dpi Η Shiseido αποκαλύπτει τo Βio-Perfomance Skin Filler, τη νέα πρωτοποριακή περιποίηση της επιδερμίδας εμπνευσμένη από την αισθητική ιατρική

Για να επαναφέρει τα οφέλη της τεχνολογίας MolecuShift Τechnology στην επιδερμίδα, η Shiseido έχει σχεδιάσει δύο συμπληρωματικούς ορούς για να παρέχει άμεσο αποτέλεσμα αναπλήρωσης του όγκου. Οι οροί Skin Filler Bio-Performance Serums δρουν σε πλήρη συνέργεια για να αξιοποιήσουν και να μεγιστοποιήσουν όλα τα ενυδατικά οφέλη του υαλουρονικού οξέος στην καρδιά της επιδερμίδας.

THE NIGHT INFILL SERUM

Περιέχει συμπιεσμένο υαλουρονικό οξύ που του επιτρέπει να διεισδύει σταδιακά και να αναπληρώνει το δέρμα εκ των έσω κατά την διάρκεια της νύχτας.

THE DAY FULL EXPANSION SERUM

Περιέχει το Expander, το οποίο αναδιατάσσει το συμπιεσμένο υαλουρονικό οξύ που έχει διεισδύσει στο δέρμα και του επιτρέπει να ανακτήσει γρήγορα το αρχικό του μέγεθος και τις ιδιότητες όγκου. Αυτή η νέα γενιά αντιγηραντικής περιποίησης της επιδερμίδας δημιουργεί προϊόντα που εκμεταλλεύονται και αξιοποιούν την πλήρη δύναμη όγκου του υαλουρονικού οξέος υψηλού μοριακού βάρους χωρίς να υπάρχει ανάγκη για παρεμβατικές μεθόδους.

BOP Skinfiller AW22 BOP ASR Social Media Asset Product Range 4x5 2000px RGB Web 72dpi Η Shiseido αποκαλύπτει τo Βio-Perfomance Skin Filler, τη νέα πρωτοποριακή περιποίηση της επιδερμίδας εμπνευσμένη από την αισθητική ιατρική
Skin Filler Bio-Performance

Το δίδυμο ορών Skin Filler Bio-Performance απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που ανησυχούν για την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης, σε όσες αναζητούν πρωτοποριακά προϊόντα περιποίησης υψηλής απόδοσης, που μπορούν να δώσουν στο δέρμα τους μια άμεσα νεότερη εμφάνιση. Σε γυναίκες που προσελκύονται από τα άμεσα και ορατά αποτελέσματα των αισθητικών επεμβάσεων αλλά ακόμα να διστάζουν να κλείσουν ραντεβού.

BOP Skinfiller AW22 Product CapOn 729238189911 2000px RGB Web 72dpi Η Shiseido αποκαλύπτει τo Βio-Perfomance Skin Filler, τη νέα πρωτοποριακή περιποίηση της επιδερμίδας εμπνευσμένη από την αισθητική ιατρική

Κάθε Skin Filler Bio-Performance serum έχει σχεδιαστεί με refillable συσκευασία για την μείωση των πλαστικών απορριμμάτων. Οι ανταλλακτικές συσκευασίες είναι κατασκευασμένες από 20% υλικά φυτικής προέλευσης που επιτρέπουν 74% μείωση του πλαστικού που χρησιμοποιείται.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.