Η La Mer επαναπροσδιορίζει το peeling προσώπου!

Μια νέα καινοτόμα σύνθεση περιποίησης που συγκεντρώνει τα ισχυρά οφέλη της απολέπισης και της ενδυνάμωσης της επιδερμίδας, σε ένα προϊόν. Το ισχυρό αλλά ταυτόχρονα απαλό Micro Peel – σχεδιασμένο για το καθημερινό σας τελετουργικό περιποίησης τη νύχτα- βελτιώνει την υφή,  αναπληρώνει και αναδομεί την επιδερμίδα.

LM MICRO PEEL 4 Νέο Micro Peel από τη La Mer 

Πρόκειται για ένα ισχυρό προϊόν, εξειδικευμένης περιποίησης για χρήση στο σπίτι, σχεδιασμένο για δράση τη νύχτα. Το Micro Peel βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και την αναζωογονεί. Η δύναμή του ενισχύεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, βελτιώνοντας την όψη των πόρων για μία πιο υγιή και ομοιόμορφη επιδερμίδα μακροπρόθεσμα.

LM MICRO PEEL 9 Νέο Micro Peel από τη La Mer 

Μια στιγμή εξυγίανσης

Απομακρύνετε τη θαμπή όψη και αποκαλύψτε μια λεία και σφριγηλή υφή επιδερμίδας, με ένα καθημερινό τελετουργικό περιποίησης για τη νύχτα που αναζωογονεί και αναπληρώνει με απαλότητα.

Το βράδυ, μετά τον καθαρισμό, ανακινήστε απαλά το The Micro Peel για να ενεργοποιήσετε τη σύνθεση.

LM MICRO PEEL 11 Νέο Micro Peel από τη La Mer 

Εφαρμόζετε μια λεπτή, ομοιόμορφη στρώση με τα δάκτυλά σας, αποφεύγοντας τα χείλη, τα μάτια και το περίγραμμα των ματιών. Μπορεί να νιώσετε μια ελαφριά αίσθηση νυγμού κατά την εφαρμογή. Αφήστε το προϊόν να απορροφηθεί. Μην ξεπλύνετε.

LM MICRO PEEL 6 Νέο Micro Peel από τη La Mer 

Μετά την εφαρμογή του Micro Peel συνεχίζετε με το La Mer τελετουργικό περιποίησής σας για τη νύχτα.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.