Κλινικά αποδεδειγμένη προστασία από την μπλε ακτινοβολία & τη φωτογήρανση προσώπου και ματιών

Τα SkourasMed είναι από τα πρώτα brands διεθνώς που δημιούργησαν εξειδικευμένη σειρά καλλυντικών για την προστασία του δέρματος από την μπλε ακτινοβολία.

bld face and eye Blue Light Defense: η καινοτόμος σειρά καλλυντικών των SkourasMed

Τι είναι η μπλε ακτινοβολία;

Είναι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία – το λεγόμενο μπλε φως/μπλε ακτινοβολία – που εκπέμπουν οι οθόνες κινητών, τάμπλετς και υπολογιστών. Η ψηφιοποίηση της καθημερινότητάς μας συνεπάγεται ότι τα κύτταρά μας εκτίθενται συνέχεια στην μπλε ακτινοβολία, στην οποία δεν έχουν προσαρμοστεί και δεν μπορούν να προστατευθούν. Ουσιαστικά, δουλεύουμε, επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε, εκπαιδευόμαστε, διαβάζουμε πάντα παρέα με την μπλε ακτινοβολία, με αποτέλεσμα το δέρμα μας υφίσταται ένα θερμικό σοκ ιδιαίτερα επιβλαβές.

Πόσο επικίνδυνη είναι;

Το μπλε φως διεισδύει στο δέρμα μας βαθύτερα ακόμα και από την UVA ακτινοβολία, η οποία ως γνωστόν είναι υπεύθυνη για την καταστροφή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης, για τη φωτογήρανση, τη χαλάρωση του δέρματος, τις βαθιές πρόωρες ρυτίδες, τις πανάδες στο δέρμα μας. Έχει υπολογισθεί μάλιστα ότι η μπλε ακτινοβολία παράγει ίδιας έντασης οξείδωση των κυττάρων όσο η UVA και UVB ακτινοβολία μαζί!

Παράλληλα, επειδή διεισδύει βαθιά, δεν προκαλεί επιφανειακό έγκαυμα -όπως η UVB ακτινοβολία-, δε μαυρίζουμε, άρα δεν αντιλαμβανόμαστε τη βλάβη στο δέρμα, έτσι ώστε να προστατευθούμε.

Τέλος, η μπλε ακτινοβολία επηρεάζει τόσο τις ανοιχτόχρωμες, όσο και τις σκούρες επιδερμίδες. Επομένως, είμαστε όλοι εκτεθειμένοι σε αυτόν τον ύπουλο εχθρό του δέρματος.

Skourasmed Cosmetics Blue Light Defense Face Cream print Blue Light Defense: η καινοτόμος σειρά καλλυντικών των SkourasMed

Τι περιέχει η Blue Light Defense σειρά;

H νέα σειρά Blue Light Defense by SkourasMed αποτελείται από Face Cream & Eye Cream και βασίζεται στην υψηλή συγκέντρωση καθαρού θαλάσσιου γλυκογόνου, το οποίο:

Αποτελεί την κύρια πηγή ενέργειας των κυττάρων, τα βοηθάει να λειτουργήσουν και να είναι υγιή. Έχει επουλωτική-αναπλαστική δράση. Μειώνει δραστικά την απόπτωση-καταστροφή των κυττάρων από το θερμικό σοκ, που προκαλεί η μπλε ακτινοβολία. Προλαμβάνει την απολέπιση και την ξηρότητα.

Skourasmed Cosmetics Blue Light Defense Eye Cream print Blue Light Defense: η καινοτόμος σειρά καλλυντικών των SkourasMed

Τι αποτέλεσμα θα δούμε στο δέρμα μας;

Αποτρέπεται η πρόωρη γήρανση και η δημιουργία ρυτίδων, ιδιαίτερα στο ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια.

Αποτρέπεται η χαλάρωση και η λέπτυνση του δέρματος, ιδιαίτερα στο περίγραμμα του προσώπου.

Ενισχύεται η σπαργή και η ελαστικότητα του δέρματος.

Επανέρχεται ο υγιής τόνος και η λάμψη της επιδερμίδας.

Βελτιώνονται λεπτές γραμμές και μαύροι κύκλοι περιοφθαλμικά.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.