H Charlotte Chesnais βρέθηκε στην Αθήνα για να εγκαινιάσει ένα εντυπωσιακό POP UP, στο i-D CONCEPT STORES στο Κολωνάκι και να παρουσιάσει την τελευταία της genderless συλλογή Binary Chain.

a283055 H γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Charlotte Chesnais στο i-D CONCEPT STORES
Charlotte Chesnais, Ειρήνη Ντέρου

Η Παριζιάνα σχεδιάστρια, αγαπημένη των Naomi Cambell, Keia Gerber, Kendall Jenner, Nicole Kidman, Chiara Mastroianni, Catherine Deneuve, Laettia Casta, Lea Seydoux, Liya Kebede, Hailey Bieber, Lou Doillon, Adele Exarchopoulos και kelly Rutherford, ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία τη συνεργασία της με τα i-D CONCEPT STORES το 2020.

a283060 H γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Charlotte Chesnais στο i-D CONCEPT STORES

Τα κοσμήματά της είναι ένας συνδυασμός γραφικών και ρευστών γραμμών. Απλά, γνωστά και αφηρημένα σχήματα δημιουργούν ένα σύνολο μικρών γλυπτών. ∆ιαχρονικά, δυναμικά, με τολμηρές καμπύλες αγκαλιάζουν το θηλυκό και αντρικό σώμα.

a283072 H γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Charlotte Chesnais στο i-D CONCEPT STORES

Η Charlotte μετά από σπουδές στο Studio Berçot στο Παρίσι, δούλεψε στον οίκο Balenciaga δίπλα στον Nicolas Ghesquière στις ready-to-wear συλλογές και ξεκίνησε τη σειρά κοσμημάτων του οίκου Balenciaga.

a283071 H γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Charlotte Chesnais στο i-D CONCEPT STORES

Από το 2012, η Charlotte Chesnais συνεργάστηκε με διάφορους σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένων των Kenzo, Mayiet, Maison Kitsuné, καθώς και Paco Rabanne, με τους οποίους συνεργάζεται ακόμη για δερμάτινα είδη και κοσμήματα.

a283069 H γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Charlotte Chesnais στο i-D CONCEPT STORES

Eίναι επίσης consulting designer για τους Uniqlo και A.P.C. Tελευταία ο Ben Gorham συνεργάστηκε μαζί της για τη σειρά κοσμημάτων της Byredo.

a283073 H γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Charlotte Chesnais στο i-D CONCEPT STORES

Το 2015, η Charlotte Chesnais λανσάρει τη δική της επώνυμη μάρκα και με την πρώτη της συλλογή κερδίζει το σημαντικό βραβείο αξεσουάρ μόδας ANDAM.

a283070 H γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Charlotte Chesnais στο i-D CONCEPT STORES

Τα κοσμήματά της είναι χειροποίητα και διατίθενται σε ασήμι, βερμίλ και χρυσό 18 καρατίων.

a283064 H γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Charlotte Chesnais στο i-D CONCEPT STORES

Οι συλλογές της και τα γλυπτά της είναι διαθέσιμες στα καταστήματα i-D CONCEPTSTORES και i-D FINEJEWELLERY καθώς και online: www.idconceptstores.com

Photos: Studio Panoulis

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.