Η πρώτη μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior» στην Ελλάδα μας υποδέχεται για τέταρτη χρονιά στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Nammos Village.

Σε αυτόν τον πολυτελή χώρο στεγάζεται ένα pop-up store προσεκτικά σχεδιασμένo μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και αποκλειστικά αφιερωμένο στην αγάπη για το άρωμα και τον τρόπο ζωής, που συνεπάγεται, καθώς και στην τέχνη του δώρου του οίκου Dior.

1N2A8219 ANA F39 HR "La Collection Privée Christian Dior" στο Nammos Village

Ο χώρος αυτός, γεμάτος λάμψη, ένας τόπος απόλαυσης, γενναιοδωρίας και αισθητηριακών εμπειριών είναι μια πρόσκληση να ανακαλύψετε μια μεγάλη συλλογή από αρώματα, κεριά, σαπούνια, μεταξωτά φουλάρια και γυαλιά ηλίου.

180043 Dior MT1652 N38 HR "La Collection Privée Christian Dior" στο Nammos Village

Οι δημιουργίες αυτές, που ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά πρότυπα συνιστούν μια ωδή στον σύγχρονο γαλλικό τρόπο ζωής.

F514 MCD AIMEZMOI HolyPeony SW F39 HR "La Collection Privée Christian Dior" στο Nammos Village

Η παθιασμένη αγάπη για το άρωμα, υπήρξε πάντα χαραγμένη στην ιστορία του οίκου Dior. Μέσα από αυτήν την κληρονομιά γεννήθηκε η μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior», ώστε να μπορέσουμε να μοιραστούμε την αγάπη για το άρωμα και να γιορτάσουμε τον επικούρειο ηδονισμό, που πάντα πρέσβευε ο Christian Dior.

180043 Dior MT0812 N21 HR "La Collection Privée Christian Dior" στο Nammos Village

Μέσα σε μια κομψή παριζιάνικη ατμόσφαιρα, η μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior» αποτελεί επίσης ένα παράθυρο στην Grasse, χάρη σε έναν τοίχο με εικόνες του Château de La Colle Noire και των λιβαδιών με λουλούδια, που «ανθίζουν» μέσα στα αρώματα Dior.

Μια μεγάλη συλλογή, αποτελούμενη από 22 αρώματα περιλαμβάνει κλασικές αλλά και πρωτότυπες λαμπερές ευωδίες. Τα εμβληματικά μπουκάλια απλώνονται στο φωτεινό, ζεστό χώρο σε μια χαρούμενη παλέτα χρωμάτων.

AmbiancesGammeCPCD F39 HR 1 "La Collection Privée Christian Dior" στο Nammos Village

Τα «Mitzah» είναι μια πρωτότυπη ιδέα, ένα αξεσουάρ υψηλής ραπτικής, μεταξωτά φουλάρια προς αρωματισμό, που δένονται στον λαιμό ή τον καρπό για ένα διακριτικά σοφιστικέ τρόπο εφαρμογής του αρώματος.

FOULARD CHEMINEE R 10 11 F39 HR 1 "La Collection Privée Christian Dior" στο Nammos Village

Για όσους επιθυμούν να παρατείνουν την απόλαυση αρωματίζοντας το σπίτι τους, έχουν στη διάθεσή τους μια σειρά από πολυτελή κεριά και σαπούνια στα ίδια υψηλά πρότυπα. Είναι η σφραγίδα ενός σοφιστικέ και μοντέρνου τρόπου ζωής που απελευθερώνει τη σωστή νότα αρώματος.

180043 Dior MT0374 N10 HR "La Collection Privée Christian Dior" στο Nammos Village

Το 2022, για πρώτη φορά η μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior» στο Nammos Village Μυκόνου, φιλοξενεί επίσης την απόλυτη έκφραση φινέτσας για να ολοκληρώσετε το look σας. 22 πολύτιμα ζευγάρια γυαλιών ηλίου για να αναδείξετε την μοντέρνα κομψότητά σας.

ART OF GIFTING 2 B OPT ANA F39 HR "La Collection Privée Christian Dior" στο Nammos Village

Στην μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior» τα πάντα ευωδιάζουν και γίνονται μέρος μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας, αγαπιούνται αλλά και προσφέρονται ως δώρο. Ένας απρόσμενος κεραυνοβόλος έρωτας παίρνει τη μορφή ενός εξαίσιου δώρου, που συσκευάζεται σε ένα εξατομικευμένο κουτί, διακοσμημένο με χρωματιστό κορδόνι και σφραγισμένο με βουλοκέρι, που φέρει τα αρχικά του «Christian Dior».

VISUEL CHEMINEE SPICE BLEND CREME CORPS ET TABLEAU HR "La Collection Privée Christian Dior" στο Nammos Village

Και για όσους θέλουν να βρουν μια μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior» πιο κοντά στο σπίτι τους, μπορούν να πραγματοποιήσουν τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2289077741.

Η μπουτίκ «La Collection Privée Christian Dior» είναι μια ξεκάθαρη δήλωση αγάπης για το άρωμα – δικής μας και δικής σας.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.