Η Huile Prodigieuse® ανακαλύπτει τον εαυτό της με ένα νέο καταπραϋντικό άρωμα ανθών πορτοκαλιάς. Αυτό το νέο πιστοποιημένο βιολογικό ξηρό λάδι, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενυδατώνει το δέρμα με μια όμορφη εκτυφλωτική λάμψη.

RVB Tο νέο βιολογικό ξηρό λάδι Huile Prodigieuse® Néroli της Nuxe

«ΕΝΤΟΣ»

ΑΝΘΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΡΑΥΝΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Η Nuxe καινοτομεί με το λανσάρισμα του πρώτου πιστοποιημένου βιολογικού ξηρού λαδιού, συγκεντρώνοντας όλη την τεχνογνωσία στα φυτικά έλαια και την μοναδική τέχνη της σύνθεσης Made in France για την δημιουργία μεταξένιας υφής και ξηρό αποτέλεσμα. Θρέψτε τη λάμψη σας, με ένα προϊόν με έμφυτη την ικανότητα να μας φέρει ξανά σε επαφή με τις αισθήσεις μας με το απολαυστικό του άρωμα 100% φυσικής προέλευσης που συνδυάζει καταπραϋντικές νότες από Neroli (Άνθη πορτοκαλιάς), Περγαμόντο και Λεβάντα… Ένα συμπύκνωμα γαλήνης για να καταπραΰνει όλες τις ψυχές: 100% των χρηστών αισθάνονται χαλαροί μετά την χρήση.

«ΕΚΤΟΣ»

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΞΗΡΟ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΗ ΛΑΜΨΗ

Η λεπτή σύνθεσή του από πολύτιμα βιολογικά έλαια (βιολογικό έλαιο δαμάσκηνου και βιολογικό έλαιο σησαμιού) αφήνει μια ακαταμάχητη μεταξένια λάμψη στο δέρμα και στα μαλλιά, χωρίς λιπαρότητα. Με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων 42% συστατικών βιολογικής καλλιέργειας, αυτή η vegan φόρμουλα θρέφει, επαναρθώνει και ομορφαίνει το δέρμα ενώ αφήνει τα μαλλιά πιο λαμπερά.

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ

Χρησιμοποιήστε το Huile Prodigieuse® Néroli όλο τον χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι, στο πρόσωπο, σώμα και μαλλιά

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, εφαρμόστε το μόνο του ή ανακατέψτε μερικές σταγόνες στην παλάμη του χεριού σας με την Nuxe ενυδατική σας. Απλώστε χρησιμοποιώντας απαλές κινήσεις, δουλεύοντας από το κέντρο του προσώπου προς τα εξωτερικά περιγράμματα. Και οι άντρες θα το λατρέψουν. Είναι ιδανικό για την φροντίδα των γενιών τους, αφού τα αφήνει απαλά και μεταξένια. Μπορούν επίσης να το εφαρμόσουν πριν το ξύρισμα για να δημιουργήσουν μία προστατευτική μεμβράνη και να μειώσει τυχόν ερεθισμούς από το ξύρισμα.

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ, εφαρμόστε με κυκλικές κινήσεις (στήθος, πόδια, κλπ.) δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις πολύ ξηρές περιοχές του δέρματος και στις ραγάδες.

ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ, απλώστε σε μήκη και άκρες όσο συχνά απαιτείται. Για ένα πιο ενυδατικό αποτέλεσμα, μπορείτε να το εφαρμόσετε ως μάσκα μία με δύο φορές την εβδομάδα πριν το λούσιμο, απλώστε σε όλα τα μαλλιά σας και αφήστε το για 10 λεπτά.

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.