Η Kooreloo είναι ένα brand, με μοναδικές χειροποίητες γυναικείες τσάντες και όχι μόνο, που έχτισαν η Λίλα Καραγιάννη (Leila Karr) και ο Αλέξης Κρασανάκης το 2015, δημιουργώντας ένα trend-φόρο τιμής στην πλούσια παράδοση του ελληνικού εργόχειρου. 

1 IMG 3865 Kooreloo ένα Greek success story

Οι δυο τους άφησαν πίσω τους επιτυχημένες σταδιοδρομίες σε μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες του τραπεζικού κλάδου και ακολούθησαν την αγάπη τους για τη μόδα και την Τέχνη, ιδρύοντας ένα από τα σημαντικότερα fashion brand στην Ελλάδα, που σήμερα σημειώνει πρωτοφανή ανάπτυξη.

28 IMG 5953 Kooreloo ένα Greek success story

Ακολουθούν μια φιλοσοφία βασισμένη στις αρχές της Τέχνης, της δημιουργίας χωρίς περιορισμούς, της μακραίωνης παράδοσης, της μοναδικότητας και της συνειδητοποίησης της Leila Karr, ότι το κομψό ευρωπαϊκό στυλ και η μεσογειακή κουλτούρα μπορούν να συνδυαστούν σε ένα αβίαστο, αν όχι απόλυτα φυσικό, fusion.

15 IMG 5452 Kooreloo ένα Greek success story
4 IMG 4566 Kooreloo ένα Greek success story

Το μεγαλείο της πατροπαράδοτης δεξιοτεχνίας εμπλουτίζει η χρήση ποιοτικών φυσικών υλικών και τεχνικών δουλειάς στο χέρι που οδηγούν στη δημιουργία μοναδικών αντικειμένων. Κομμάτια χρωματιστών υφασμάτων συνδυάζονται και επανεφευρίσκουν την παράδοση, εισάγοντάς την στον κόσμο της μόδας με τρόπο σύγχρονο, κομψό και πρωτοποριακό.

8 IMG 4953 Kooreloo ένα Greek success story

Όλες οι δημιουργίες Kooreloo κρύβουν ένα μυστικό: ανοίγοντας κάθε τσάντα βρίσκει κανείς μια αύρα δυναμισμού, έναν πλούσιο εσωτερικό κόσμο που αποκαλύπτει έναν συναρπαστικό χαρακτήρα. Η δυναμική, επιβλητική στάση του αγάλματος της Θεάς Αθηνάς ήταν η έμπνευση πίσω από την επιλογή φόδρας, όπως και ο τρόπος που την ενσαρκώνουν σήμερα με τον δυναμισμό τους οι γυναίκες όλου του κόσμου.

Κάθε λεπτομέρεια αυτών των αντικειμένων τέχνης αποκαλύπτει και ένα κομμάτι της ιστορίας που θέλουν να αφηγηθούν… από τις εμπνευσμένες λεπτομέρειες τις Αρχαίας Ελλάδας έως τα πολύχρωμα κεντήματα που ενσαρκώνουν την αύρα της Αθηνάς… μια αύρα που μεταμορφώνεται σε κάτι καινούργιο, σε νέες καλλιτεχνικές εκφάνσεις μέσα στον χρόνο. Δεν είναι ποτέ στάσιμη. Εξελίσσεται. Αναζωογονεί τα πάντα στο διάβα της. Μεταλλάσσεται συνεχώς, όπως και η Τέχνη… 

14 IMG 5419 1 Kooreloo ένα Greek success story

«Με συναρπάζει η ιδέα της δημιουργίας ενός αντικειμένου που θα προκαλέσει στις γυναίκες, ακόμα και μόνο με την όψη του, μια έκρηξη θετικών συναισθημάτων! Όταν σχεδιάζω τις τσάντες μου, νιώθω ένα φτερούγισμα στην καρδιά. Θυμάστε πόσο έντονο ήταν το συναίσθημα όταν πρωτοερωτευτήκατε; Θέλω οι γυναίκες να νιώθουν το ίδιο για τα αντικείμενα τέχνης μου», αναφέρει η Λίλα Καραγιάννη, Creative Director της εταιρείας.

19 IMG 5615 Kooreloo ένα Greek success story

21 IMG 5671 Kooreloo ένα Greek success story
22 IMG 5714 Kooreloo ένα Greek success story

Είναι ένα Greek success story με πρωταγωνιστή ένα brand που καθιερώθηκε πολύ γρήγορα σε πάνω από 20 ώριμες αγορές, με προϊόντα που διατίθενται σε περισσότερα από 250 ονομαστά σημεία πώλησης, μπουτίκ και εμβληματικά department stores, συμπεριλαμβανομένων των Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Shopbop, και Le Bon Marché, μεταξύ άλλων. 

27 IMG 5900 Kooreloo ένα Greek success story

Περισσότερα εδώ: https://www.kooreloo.com

What do you think?

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

No Comments Yet.